keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Huilaillaan

Saga ja Y-pennut (10d)

y-poikia

y-poikia x 2 ja y-tyttö
Pennut ovat kasvaneet kovasti, kaikilla tasaisesti painoa jo yli 500g. Yhdellä pennuista oli silmät jo hieman auenneetkin, muillakin aukenevat varmaan ihan lähipäivinä.

Yhden urospennun häntää olen katseella mittaillut...näyttäisi hieman lyhyemmältä kuin muilla, tai sitten on kysymyksessä vain optinen harha, jonka väritys saa aikaan. Pentujen isän velipuolella oli pentuna mielestäni myös hieman lyhyempi häntä ja nähdessäni sen aikuisenakin olin yhä samaa mieltä. Kummankin vanhemman taustalla on töpöhäntäisiä koiria, siis luonnontöpöjä. Mutta ei tämä varsinaisesti mikään töpö ole, vain ehkä lyhyempi, nikaman tai pari...

Pentujen sukutauluhan näyttää tältä Y-pennut

Pentue on suuri ja siksi olen hieman varpaillani ja varuillani. Saga on jatkuvasti pentulaatikossa ja aina näyttäisi joku olevan nisillä...ruokaa pitäisi Sagan syödä nyt enemmän. Pennut pärjäävät jo hetkisen ilman emoa vierellään. Useimmiten emot tässä vaiheessa menevät jo hetkoseksi muualle (sänkyyn) huilimaan ja ponkaisevat paikalle kun pennut ääntelevät...Saga ei näin halua tehdä jostain syystä. Muuten Saga on kyllä virkeä ja syö ja hoitaa pentuja, eikä vaikuta stressaantuneeltakaan, toki, onhan sillä kova homma hoidettavana. Täytynee ehkä antaa apuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti