Sivut

tiistai 12. maaliskuuta 2013

RemonttiReetat!

Viime viikkoina ovat koiramme olleet kaikki enemmin tai vähemmin osallisina remonttitouhuissa. Mieheni on uusinut pesutiloja, purkanut ja paneloinut seiniä, kaakeloinut seiniä ja lattiaa jne. Aktiivisimmat aputyypit ovat olleet Werna, Tyra ja Ylva. Eli nämä nuorimmaiset, ovat niin uteliaita! Onhan tietysti vanha Paavokin kantanut kortensa kekoon, enemmin ehkä "rakennusvalvojan" virassa; tupsahtanut paikalle hömelön näköisenä... Onpa joku sotkenut tassunsa maaliin ja vanhat silikonipätkät, kuin myös kaikki pienet roskat ja puupalikat ovat saaneet kovaa kyytiä.

Innokkaimmat RemonttiReetat ovat kantaneet suussaan työkaluja ja jemmailleet niitä peteihinsä. Olen pitänyt pieniä "petitarkastuksia" välillä ja tehnyt monenlaisia löytöjä; ruuvimeisseli, ruuveja, taltta, vanhaa silikonipätkää, suojaputkea, pahvia silputtuna jne.

Meillä on ollut hetkittäin kovaakin meteliä mm.pöytäsirkkelistä, leka on paukkunut, kaakelileikkuri kolissut, pora pörrännyt ja naulapyssy paukahdellut ja nämä pikkutyypit touhuavat mukana täysillä, tai nukkuvat rauhassa... Välillä olen saanut rynnätä auttamaan remonttimiestäni jonka äänestä on jo kuultanut iso epätoivo; "Nej! Tyra...ta inte...hämta tillbaks skruvmejseln genast...nej, nej, nej, Tyra!!"

löytyiskös mitään...

4 kommenttia:

  1. Ihanat pihakoirat! Aina mukana kaikessa, vaikka sitten remonttihommissa :D

    Olen usein ihmetellyt sitä, kuinka näppärästi pikkuinen koira kuljettaa tavaroita paikasta toiseen. ja vieläpä niin, ettei sitä aina huomaa. Viggo on suoranainen lahjakkuus tässä.

    Hauska hyvänmielen postaus. Ja tuo touhukas lauma tuossa näyttää niin mainiolta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, musta tuntuu että ne oikein nauttivat kun on touhua ja tohinaa. Ja se pihistely käy aikas näppärästi, sitä ei ehdi huomata, ennekuin tavarat puuttuu...sellaiset kaakeleiden väliin laitettavat ristikot sai eilen kyytiä!

      Poista
  2. Touhukkuus ja uteliaisuus ovat kivoja ominaisuuksia koirassa. Kun puuhailee yhtä ja toista ja ottaa selvää asioista, tulee fiksuksi ja hoksaavaiseksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän pihakoiran täytyy uteliaana otuksena aina yrittää selvittää mistä oikein on kysymys...siksi ne varmaan onkin niin hoksaavaisia.

      Poista