maanantai 8. huhtikuuta 2013

Seitsemän viikkoa

Z-pennut täyttivät 7 viikkoa lauantaina, sen kunniaksi saivat matokuurin ja kaulapannat kaulaansa. Manikyyri siirrettiin suosiolla sunnuntaille.
Pentujen emo, Nemi lähti myös lauantaina omaan kotiinsa Espooseen. Ensimmäinen pentu muuttaa uuteen kotiinsa keskiviikkona, seuraavat perjantaina ja lauantaina, näin meillä hiljenee pentupuuhat ja tohinat pikkuhiljaa...
Vielä muutamia kuvia, kun koko poppoo koolla...kuinka nopeasti aika rientääkään...

Zuzu & Zally
koko joukkue zetor

Zally & Ziv

Zaza

Zuzu

Zune

Tölli kertoo

12 kommenttia:

  1. Zally on ainakin äitinsä (ja samalla enonsa) näköinen! Ihan tulee elävästi mieleen se aika, kun Rufuksen hain teiltä kolmisen vuotta sitten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ne vuodet vaan vierii...veitpä Kukka sanat suustani. Zally on ihan äiteensä näköinen, mininemi=)

      Poista
  2. Voi että mitä söpöläisiä hienoissa kaulapannoissaan :) On ollut kiva seurata niiden kehittymistä ja toivottavasti saadaan vielä update jossain vaiheessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emmi. Minäkin jään aina innolla odottelemaan uusien kotien kuulumisia ja kuvia. Eiköhän näistä tyypeistä tälläkin blogilla vielä kirjoitella=)

      Poista
  3. Voihyvänenaikasentään... :) Ei ole paljon mitään suloisempaa kuin eläimen lapsi.

    VastaaPoista
  4. Voi mitä murusia! Ja pannat tietysti häiritsee pentuja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muruset ja lutuset ja villit pikkutyypit=)
      Pannat ei oikeastaan enää häiritse kuin hetkittäin ja satunnaisesti. Mutta ensimmäisenä päivänähän kaikki pennut rapsuttelivat itseään kuin kapiset...elämään kuuluu pienet epämukavuudet joihin kuitenkin totutaan nopeasti=)

      Poista
  5. Zallyn nassu on mitä täydellisin pikkukoiran naama! Vaikka kaikkihan nuo ovat suloisuudessaan ylivetoja :)

    Teilläkin näyttää olevan vielä paljon lunta. Vaan eipä tunnu pieniä pyllyjä paleltavan......

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Zally on mininemi, minikoira, nätti kuin mikä!
      Juu, lunta löytyy vaikka ja kuinka. Mielestäni ovat kivasti tottuneet tuohon lumeen, tekevät nätisti tarpeensakin, kun vaan itse ajoissa ehtii pennut ulos viemään. No, ehkä välillä pikkusen paleltaakin...vaan sisälle mennään sitten lämmittelemään.

      Poista
  6. Voih, suloisia ovat kaikki viisi! Ja Töllillä on selvästikin jotain tärkeää kerrottavaa :) . Zally todellakin on aivan Nempukan näköinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinkuin kuvista näkyy, niin ollaan pärjäilty jotenkuten ilman Neppariakin, olen vaan itse joutunut enemmin siivoomaan, kun täsmäsiivooja lähti=) Zally on ihan kuin Nemi, vaikka värisävyt onkin erilaiset=)

      Poista