Sivut

torstai 15. elokuuta 2013

Pentuetarkastus Å

Å-pentue kävi tänään pentuetarkastuksessa...niiden ihka ensimmäinen kokemus kuljetushäkistä ja autoilusta. Alkuun oli aikamoista suhinaa (ensimmäinen kuva) ja kymmenen minuutin kuluttua rauhoittuivat jo lepäämään (jälkimmäinen kuva). Matka sujui varsin rauhallisesti.

Å-pennut kuljetushäkissä ekaa kertaa

Å-pennut lähdössä reissuun

Eläinlääkärissä sitten pientä piipatusta häkissä, olisivat halunneet kaikki tutkimusretkelle...

Yhdellä pennuista eläinlääkärin lausunnon mukaan; "lievä sivuääni sydämessä, vaikuttaa hyvänlaatuiselta "pentusivuääneltä" . Ja keskustelumme mukaan hän (eläinlääkäri) ei olisi kovin huolissaan siitä, todennäköisesti tällä kertaa kysymys sivuäänestä joka tulee katoamaan itsestään rokotuksiin mennessä. Hän kertoi myös, että sikiöaikaiset ohivirtaussuonet saattavat sulkeutua joskus joillakin pennuilla pienellä viiveellä.

Muuten alkaa meno pennuilla olla rajunpuoleista hetkittäin, painivat ja pureskelevat toisiaan, haukkuvat, riepottavat tavaroita jne. housunlahkeeseenkin yritetään tarrata kovasti kiinni. Itse saa kävellä "hiihtokävelyä" ettei astu vahingossa pennun tassuille. Ensi viikolla alkaa muuttotouhut yhdellä jos toisellakin, aika rientää!




3 kommenttia: