lauantai 27. syyskuuta 2014

Muuttopuuhia...

Muutto isompiin tiloihin oli tänään ohjelmassa B-pennuilla. Ensitapaaminen Hjördiksen ja Wirnun kanssa samalla. Olivat ihan tohkeissaan kaikki!

Wirnu & Bambulat

Tyra valvoo nuorten touhuja


Wirnu kellahtaa


Hjördis & B-pennut


12 kommenttia:

  1. Ihana kuvasarja. Minäkin olen tohkeissani. Oikea suloisuuspläjäys <3 Sinä olet huisin onnekas näistä kaikista koirista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koen kyllä olevani todella onnekas ja onnellinen koirineni=) ihailen niitä monella tapaa ja joka päivä. Jos ei muuta ihasteltavaa löydy, niin metsässä kun katselee miten ne liikkuu sulavasti ja juoksevat kovaa. Tänään sain valokuvan yhden koiran haukotuksesta=) sillä oli niin loistava purukalusto suussaan, sitäkin piti oikein ihailla! Ja nämä uudet pienet pallerot kanssa jaksavat ihastuttaa.

      Poista
  2. Voi tuota ihmettelyn määrää kaikilta. ihania kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja kyllä ihmeteltiin että kuinkas tässä nyt näin kävi...no, huomenna kaikki on jo tasaantunut ja valmista pullaa=) aika pullia nuo pikkuset!

      Poista
  3. Hyvinhän ne molemmat ovat päässeet jaloilleen bulleromasuista huolimatta. :) Hjördiskin siinä niin ylpeän ja huolehtivaisen oloisena, ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, hyvin nousivat jaloilleen vaikka massut oli pulleat. Hjördis oikein nuoleskeli pentuja...no, se välillä huoltaa serkkuaan Wirnuakin pienellä iltapesulla.

      Poista
  4. Ihana tuo "Wirnu kellahtaa" kuva. :) Näitä katsellessa tulee hyvälle tuulelle! Mukavaa sunnuntaita sinne teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiina, ihanaa aurinkoista sunnuntaita teillekin. Tuo Wirnu on sellainen "kellahtelija" isoäitinsä ja emänsä on ihan samaa sarjaa...itse tulkitsen sen niin, että haluaa toisen näkevän, ettei ole pahat mielessä ja ystävällisin aikein on liikkeellä=)

      Poista
  5. Meilläkin asuu yksi kellahtelija - kutsumme sitä kaatumatautiseksi ;-)
    Katselin tuota pentuaitauksesi "tarjoilutasoa". Lieneekö sen tarkoituksena ollut myös kiipeilyn estäminen aidan yli? Ainakin voisin kuvitella, että siihen se auttaisi kun Benji aikoinaan kiipesi kaikesta yli...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kellahtelijat on mielestäni niitä supersosiaalisia ja siinä mielessä helppoja koiria, ne harvemmin ajautuvat konflikteihin muiden kanssa=)

      Jep, se on lyhyen käytävän toinen pääty ja tavallaan se hyppytaso, eli emä pääsee pentujen luokse ja pois, ilman että pennut sitä kautta poistuvat. Käytävän toisessa päädyssä on sitten viritetty ihan sellainen kompostiverkko, joka päällystetty ohuella verhoilu/kokolattiamattopalasella, se sen vuoksi, että jotkut pennut opiskelevat aika nopeasti askelmien käyttöä...kompostiverkko on niille kuin tikapuut askelmineen.
      Vuosien saatossa itse kokeiltu ja hyväksi havaittu käytäntö.

      Poista
  6. Härliga bilder! Voj en sån fin liten hanne du har där :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tack tack Tarja, superfina valpar...i mina ögon också=)

      Poista