Sivut

perjantai 5. joulukuuta 2014

Naamoja!

Ja tänään kuvattiin naamoja...

C1 narttu

C2 narttu

C3 uros

C4 isäntä

C5 narttu

C-pentue cuorsaaa...

Vickan lepäilee sängyllä


Pennut kasvavat tasaiseen tahtiin. Joku hoikemmista pennuista jo kävelee sujuvasti. Nukutaan ja syödään hyvin ja paljon, Vickan huilailee usein muuallakin kuin pentulaatikossa...

Vickanin facebookkuvat, 4 viikkoinen löytyvät täältä http://nybygards.blogspot.fi/2012/04/meidan-facebook.html oli muuten hauska katsella niitäkin...

19 kommenttia:

  1. Oih, täällä olikin ihan tuoreita kuvia pikku nassuista. Kyllä on söpösiä! Nyt on kyllä vaikeeta valita omaa "suosikkia", kun ovat niin hauskan näköisiä kaikki. Eikä toi Vickankaan pöllömmältä näytä. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jepulis, samoihin aikoihin täällä netissä nääs touhutaan, hah! Hassunhauskaa minulla oli kun näin tuon isännän kuvan...siis sillä on sellainen ilmekin naamassaan. Olisin toivonut itselleni pidemmät ja vakaammat kädet kun kuvia otin, hihi!

      Poista
    2. Heh joo, näyttää röyhtäisevän kohta. :D

      Poista
  2. Hienot naamat on kaikilla! Ja mun "suosikkinaama" on sit tuo C5 :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, hienot naamat=) sillä 5 tytöllä tuli aika herttainen ilmekin ja isäntä oli ihka aito isäntä=)

      Poista
  3. Täytyy sanoa, että minuakin kävi naurattamaan tuo Isännän kuva :) hih Mutta täytyy myös sanoa että pennuilla on ihana ruskea väritys naamassa. Keneltä ne on periytynyt? Ja Vickan on kyllä niin kaunis ja lempeän näköinen <3 Huh huh, tahtoisimpa nuo kaikki :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vickanin sisko Pippi on väritykseltään ruskea myös ja jos katselit Vickanin naamakuvaa, oikeastaan Pippi muistuttaa joitakin pennuista aika paljon. Ja sitten iskä Kalle, sen naama on väritykseltään ja ilmeiltään aika samanmoinen. Vickan on kelpo koira ja oiva emo=)

      Poista
  4. Voi jestakkoon noita söpöläisiä :) Tuo Isäntä on niin äijän näkönen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äläs muuta virka, hauska otus=) äsken söi seljällään maaten=)

      Poista
  5. Söpöläiset! Isännästä joku vielä saa melko hmmm... persoonallisen hauvelin itselleen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhaa, isännän kuvaa katsoin ja aloin nauramaan, ei voinut muuta, persoonallisen näköinen on. Saas nähdä miltä näyttää muutaman viikon kuluttua;)

      Poista
  6. Voi että miten ihania, en ehkä kestä <3 Niin söpöset naamat kaikilla!! Isäntä on ihan huippu :D Ja ihanat värit kaikilla; hauskaa, miten periytyikin nyt tuo ruskea niin vahvasti... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, joskos vielä jokusen päivän kestätte...sitten pääsette katsomaan ihan livenä isäntääkin=) nättejä pikkupulleroita nämä ovat, tulette kyllä ihastumaan niihin...

      Poista
  7. Näyttäisi löytyvän pentueesta niin prinsessoita kuin kulkureitakin... Ihastuttava tuo ruskea väritys!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siltähän se pikkusen vaikuttaisi, kulkurit ja prinsessat, ihania ja tärkeitä ovat kaikki=)

      Poista
  8. Nenä jäi kiinni ruutuun. Pentuja ei voi olla tuijottamatta liiaksi. Jos kotona olisi moinen viisikko, istuisin varmasti pentulaatikon äärellä tuijottamassa monta tuntia päivässä.

    C1 narttu puhuttelee minua eniten. Syytä en osaa sanoa. Niin puhutteli aikanaan Viggokin, vaikka silloin en tiennyt poitsun muutavan meidän omaksi muruseksi. Mukavaa, että laitoit myös V-pentueen naamat. Muistoja tulvii mieleen :) Jännää, Viggollakin on ollut melkein musta nassu. Nythän se on muuttunut ja vaalentunut lähes kokonaan ruskeaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvaapa Mia miksi meillä välillä ruoka palaa pohjaan tai uunissa kärähtää...hah! Onneksi on palovaroitin ja nokka kunnossa=)

      Välillä joku puhuttelee juu enemmin ja toinen vähemmin...ne on varmaan jotain piirteitä, joita ei ehkä pysty edes sanallisesti kertomaan...alitajuisia juttuja ja henkilökohtaisia mieltymyksiä.

      Poista
  9. Voi mahotonta, miten on veikeät nassut :) Suosikkeja kyllä ehdottomasti Isännän lisäksi kuva 2 lentävästä nartusta :) Suloisia kaikki tyynni! Puss o kram kaikille <3

    VastaaPoista