lauantai 4. heinäkuuta 2015

Tuusulan näyttely

Helle meitä hemmotteli...kertakaikkiaan=) loistava auringonpaiste ja lämmin päivä. Kiitos teille kaikki iloiset ihmiset ja koirat, että jaksoitte helteessä!

Pihakoirat arvosteli tänään Teija Salmi-Aalto ja paikalla 9 pihakoiraa.

Nybygårds Bästa Börje JUN ERI1 ROP-JUNIORI
Nybygårds Typiska Tyra AVO ERI3
Nybygårds Wettiga Werna AVO ERI4
Nybygårds Visa Vickan AVO ERI1 SA PN1 SERT ROP FI MVA
Nybygårds Zamba Zaza AVO ERI2

Nybygårds KASV1 KP ROP-KASVATTAJA

Isot kiitokset ansaitsevat;
Heidi, joka sai esitettäväkseen hassunhauskan Wernan...teillä meni vallan hienosti=)
Wernan arvostelussa lukee näin; Liikkuu yhdensuuntaisesti niin halutessaan ja kun haluaa liikkuu myös sivusta hyvin. Hyvin ihastuttava olemus!

Tonille kiitos valokuvauksesta!

Ja Maria "taikuri"!! Riina kadotti matkalla Vickanin valioruusukkeen...ja Maria sen taikoi esille...se oli päivän paras temppu, kiitos siitä!!


Tässä menee Maailman Veteraanivoittaja-15
Ilsö Danske Lenni fra Sundet ROP-VETERAANI

Nybygårds Bästa Börje vauhdissa

Nybygårds Zamba Zaza

Nybygårds Jollrande Jonna kannusti tytärtään
Vickania

avoimen luokan nartut menossa

avoimen luokan nartut järjestyksessä

FI MVA Nybygårds Visa Vickan

ja mun oma Wirnu-werneri-kaveri
Vickan
Kaikille isot onnittelut ja kiitokset, loistopäivä kaikin puolin.

Illalla ehdin vielä pelastusmatkalle...ystävättäreni auto oli tehnyt tenän...hain tienposkesta kaksi iloista koiraa ja yhden iloisen ihmisen=)

16 kommenttia:

  1. Jopas on erinomainen tuloslista! Eri paljon onnea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Erinomaisen isot kiitokset onnitteluista Kukka!
      Olkoonkin että vaan ulkomuodosta touhotetaan=) mutta vaatii se koiralta luonnetta antaa vieraan ihmisen käsitellä ja kurkkia suuhunkin, että ei tämä ihan pilipalijuttuja ole tämäkään. Ja aina on muistettava että kauneus on katsojan silmässä;) Vaan iloinen olen yhä edelleen jokaisesta kasvatistani...muotovalio tai ei, ihan sama=)

      Poista
  2. Teillä on taas ollut hieno päivä, paljon onnea kaikille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hieno oli päivä ja loistavat olivat ihmiset ja ilma...hymyssä suin muistelen eilistä=) kiitos Nanna!

      Poista
  3. Oikein paljon onnea hienosta menestyksestä kaikille!
    Olisimme Chilin kanssa kovasti halunneet tulla mukaan katsomaan ja moikkaamaan sukulaisia ja ihania ihmisiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tanjaseni, vaan ensin toivutte entiselleen Chilin kanssa ja sitten katsellaan...joo, olihan siellä Chilin äiteekin joka korjasi koko potin ja isoäitee ja pikkuserkku, että sukua joo...kelpo koiria kaikki, aivan ihania=) kuten omistajansakin=)

      Poista
  4. Huikeeta, on sulla upeita kasvatteja. Onnea kaikille osallistujille hienosta menestyksestä! Kyllä saa taas nauraa loppupäivän tuota sun kommenttia viidennessä kuvassa: avoimen luokan nartut menossa. Kun katsoo kuvaa ilman silmälaseja, niin näkee suurinpiirtein vain kaksi naista keskellä! Hih :D Avoimen luokan nartut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna, kas kaikki kiittelemme kovasteen. Hys Johanna...!! ne kaksi siinä keskellä ovat tuomareita!!, toinen harjoittelija ja toinen oikea...kakkulat päähän ja nartut löytyy, jo vain=) ja seuraavassa kuvassa on jo nartut järjestetty oikeaan järjestykseen...no, pikkasen huumoria näissä täytyy välillä viljellä=)

      Poista
  5. Isot ja lämpimät onnittelut Tuusulan näyttelytuloksista!!
    Ootte ihan liekeissä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tarja! No, sen verran oli lämmintä että välillä luulin olevani liekeissä muutenkin;) Olen kyllä ilman muuta ihan liekeissä, koirat ovat aivan ihania ja loistavia omistajia niille löytynyt, voikos kasvattaja parempaa toivoa? No, tietysti terveyttä ja pitkää ikää kaikille...!

      Poista
  6. Kyllä tosiaan oli kuuma! Kiva kun laitoit Jonnan ja Nyytin kuvat peräkkäin, näkee kyllä paljon yhteneväisyyksiä. Jäin oikein tutkiskelemaan kuvia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juhup, ei tarvinnut palella eikä kastua ja kärvistellä kylmyydestä=) On niissä paljon samaa, tiettyjä piirteitä tässä narttulinjassa...ja ennenkaikkea luonteet, kelpo koiria kaikki! Jonnaa oli ihana nähdä, Jonna on minulle erityisen rakas...taisipa asustella pentuna meillä pikkusen pidempään, ennenkuin Riina ja Kristian tulivat käymään ja siinä se oli se oikea koti! Äiti ja tytär samassa taloudessa, on hauska parivaljakko=)

      Poista
  7. Kiitos meidänkin puolesta! Oli mahtava päivä niin monella tapaa! Ja aina yhtä hauskaa tavata tuttuja pihisihmisiä ja niitä pihiksiä tietty myös <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa! Kiitokset teille! Loistojuttuhan tämä oli! Kertakaikkisesti, ihana prinsessa...meidän murunen=)
      Werna & Tyra olivat ihan tattis sitten kotona...syötiin ja huilattiin, se oli illan pääasiallinen ohjelma.

      Poista
  8. Lämpimät onnittelut kaikille huikeesti menestyneille pihiksille sekä omistajille ja tietenkin Kasvattajalle! Erityisonnittelut hienolle Vickanille MVA-arvosta!
    Ja suuuuurensuuri hali ja kiitos ja tsiljoonat hännänheilutukset vielä tätäkin kautta, kun Jaana pelastit meidät tienposkesta lauantai-iltana kun yksi pahimmista peloistani kävi toten ja autoni kosahti helteellä tuntemattomaan osoitteeseen. Koirat tietty kyydissä ja hirmu määrä rompetta kun oltiin tulossa Tampereelta mökkilomalta. Mutta onneksi muutama ritarillinen mies osui paikalle tuossa tuokioissa neuvomaan ja auttamaan hinauksen saannissa ja ONNEKSI meillä on Jaana <3 lähinaapurustossa, joka tällä kertaa joutui pelastamaan Ellen-kasvattinsa pulasta (ja meidät muut siinä ohessa:)). Ihana immeinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jiihaa! Kaikki kiittävät, mukaanlukien kasvattaja. Kiitos, vaan oli mulla "oma lehmä tai koira" ojassa, jo en olis teitä pelastanut, niin kenen kanssa sitten kävisin lenkillä ja parantaisin maailmaa???
      Kiva oli että sain teidät pelastaa, tuli hyvä mieli itselleenkin:)

      Poista