sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Vesipeto vuhpeli!

Nybygårds Xbox Xara "Sara" vesileikeissään...kiitos Katille kuvista!


Nybygårds Xbox Xara "Sara"
photo by Kati 

Sara
photo by Kati

Paljon on Sarassa samaa näköä kuin siskossaan Hetassa, vaikka väritys on erilainen. Ja äitee Ingeborgin nenu/kuono-osa ja jotain näköä iskästään Nopasta...onpa näitä kuvia kiva katsella!

Ja pari kuvaa Nybygårds Xbox Xena "Hetasta" vesipetohan siitäkin on tulossa...kiitos Mirvalle kuvista, nyt saadaan molemmat plikat samaan päivitykseen peräkkäin!


Heta
photo by Mirva

Nybygårds Xbox Xena "Heta"
photo by Mirva
Oikein ihanaa ja hurmaavaa sunnuntaiehtoota kaikille!!

6 kommenttia:

  1. Voi kuinka nuo tytöt ovatkin söpösiä "nassuistaan".
    Olen tietysti tottunut katselemaan näiden äijien miehekkäämpiä naamoja. Eroa on :)

    Varsinaisia vedessä lutraajia jotkut pihikset, kuten meidän Kårekin. Se jopa sukelsi veden alle kepin perään....

    Kaunis sunnuntai on ollutkin. Aurinkoa ja sillai... nyt grilli kuumaksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tytöt on oikeita söpönassuja!

      Hauskaa näistä "vesipedoista" tekee se fakta, että niiden emä, Ingborg, on aina ollut mielestäni vähän "hienohelma"...rapakot se kiertää siististi aina. Olenkin Ingeborgista sanonut, ettei se voi lätäköstä kävellä, kun korkkarit menee pilalle ja hameenhelmat kastuu=)

      Varovaisia sitten kun grillaa...ettei näpit pala=)

      Poista
  2. Ihania kuvia!
    Hassua, että viihtyvät vedessä, kun Noppaisää ei veteen saa kuin väkisin. Mutta onpa varsinkin Hetassa samaa näköä kun Nopassa . Mutta tietysti tyttömäisemmässä muodossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekin hassua juu. No, ehkä se on paljolti totuttelukysymys kanssa, jos on paljon veden äärellä niin pakostakin tottuu. Kaikkihan nämä kuitenkin osaa luonnostaan uida tarvittaessa, uskoisin. Nätit plikat on Nopalla!

      Poista
  3. Juu kyllä tämä tyttö ei ole korkkareita nähnytkäään, on enemmän sellainen "varvastossu-kumisaapas"-tyylinen pihis. Uiminen on mieleistä varsinkin kesämökillä jossa on luonnollisesti lämpöisempi vesi kuin tuossa vieressä olevassa Päijänteessä. Hauska "sattuma" että myös Sara-sisko pitää vedestä. Mistähän lienee peruja tuo taipumus? Noppa-iskälle terveiset!

    VastaaPoista
  4. Kumpparikomppaniaan meilläkin taitaa suurin osa kuulua=) Oliskohan se joku vesispanieli siellä jossain hamassa menneisyydessä=)

    VastaaPoista