lauantai 16. toukokuuta 2015

Lakua ja Chiliä!

Olen saanut kuvaterveisiä; Lakua ja Chiliä...komeita poikia!
Kiitokset Pirjolle ja Tanjalle.

Nybygårds Åge Ångmaskin "Laku"
photo Pirjo Liukkonen

Nybygårds Chef Cesar "Chili"
photo T.Åman
Chilipoika oli käynyt treenailemassa mätsärissä, aivan loistavaa harjoitusta poitsulle!

**********************************************************************************************************************************
Jonkinlaista linjausta on nyt tullut geenitesteistä joita on tarjolla koirille...

Pohjoismaiden kennelunionin linjaus on luettavissa täällä.

Aurinkoista ja keväistä viikonloppua kaikille!!





10 kommenttia:

  1. Heh ja mä olin talkoohommissa noissa samoissa mätsäreissä. Pääsinpä mm. leikkimään kehäsihteeriä Chilin kehässä. Iloinen ja ystävällinen koira, tuntui ihan kummallisen tutulta. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos talkootyöläiselle=) heh, tuttuhan se Chili sinullekin on...siellä on samoja tuttuja naamoja sukutaulussa kuin Nyytilläkin=)

      Poista
    2. Oli kiva tavata uusia pihakoira-ihmisiä. Chilille hyvää kokemusta, vaikka treenattavaa on varmasti aina :D
      Hyvän näköinen Laku!

      Poista
    3. Kokemalla oppii kaikenlaista...ja hiljaa hyvä tulee=)
      Laku on Töllin ja Finan poika, kohta jo kaksivuotias kölli=) Komee minustakin=)

      Poista
    4. Lähinnä tarkoitin sitä olemusta, sellaista vilpitöntä avoimuutta vieraitakin ihmisiä kohtaan. :)

      Poista
    5. Juu, se on hienoa, moni asia on helpompi kun on valmiiksi avoin asenne ja olemus.

      Poista
  2. Tiede on loistava apuväline. Se avaa meille elämän mysteerejä. Koko ajan tulee uusia tutkimuksia, jotka korjaavat vanhoja olettamuksia.

    Eräs tuttu lääkäri sanoi:" Me lääkärit vain kuvittelemme parantavamme ihmisiä. Loppujen lopuksi kyse on aivan muusta.." Hän tarkoitti tällä sitä, että on asioita joihin emme pysty vaikuttamaan.

    Oikein hienoa sunnuntaita sinne myös :) Meillä on näyttelytreenipäivä. Kyselin juuri facebookissa kuinka rauhoitetaan handlerin hermot ennen kehää. Ystäväni kehoitti käyttämään samaa metodia kuin uhmaikäisten kanssa karkkihyllyllä. "Kuvittele olevasi märehtivä ja välinpitämätön lehmä" Toimiikohan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa hyvinkin, tiede arvartaa maailmaa ja tieto lisää tuskaa;) kehitys menee eteenpäin kovaa vauhtia joka saralla. Mutta useinhan on kysymys siitä mitä tietoa tarvitaan ja mihin ja kuinka relevanttia se on?

      Viisas lääkäri...ihmiskeho on aika uskomaton monella tapaa, ajattelen usein miten hienosti keho itsekin pyrkii saavuttamaan tasapainon monessa asiassa.

      Meillä on ollut täällä kevään aikana viiden kerran näyttelytreenisessiot, kiva on ollut käydä koirien kanssa treenailemassa. Heh...kun sais oman kehonkielensä kuriin...omituisia asioita huomaa itsekin tekevänsä=) Täytyypä muuten kokeilla mielikuvaharjoituksena tuota lehmää...heh, ei liene vaikeeta, mutta kun jännittää niin kaikki taitaa unohtua siinä...

      Poista
    2. Mä kokeilin tänään olla lehmä tilanteessa, jossa kävelimme kahden talon välistä, joiden mokempien pihalla juoksi ja räkytti kaksi koiraa. Kåre meinasi ottaa kierroksia mutta yhdellä murahduksella tokeni. Muuten olin ihan lehmä ja hihnat löysällä mentiin. Toimii! Nyt vaan jokainen etsimään omaa sisäistä lehmäänsä ;)

      Poista
    3. Heh...lehmät ei just hötkyile ei. Eikä niillä tunnu olevan kiirettä ikuna minnekään...eli joo, taidan lähteä etsimään sitä sisäistä otusta, pikkasen pilkottaa välillä jostain, muttei riittävästi;)

      Poista