Sivut

lauantai 24. toukokuuta 2014

Järvenpää 24.5.

Huh hellettä! Piipahdimme Järvenpään näyttelyssä Gempojan ja Wirnun kanssa...arvatkaapa onko ilmastoimaton vuosimallin 1992 volvo kuuma ajella ja entäs se takakontti koirille? No, ikkunat auki ja vauhtia masiinaan niin kyllä se tuulettuu ja ilmanvaihto pelaa, hih! Niinkuin ennenvanhaan...

Paikalla oli paljon pihakoiria...ainakin 18 ilmoitettua, en kyllä ehtinyt laskeskella että olivatko kaikki ilmoitetut mukana=) Myös Nyyti & Vickan & Miina ja tietysti komia Bruno olivat kasvateistani ilmoitettu. Todella mukava nähdä teitä kaikkia kasvattieni omistajiakin, syvästi riemastuin ja ilahduin Vickanista...prinsessasta...olen sen viimeksi nähnyt vuosi sitten äitienpäivänä ihan junnukoirana=) Nyt oli daamilla raamit hienossa kunnossa ja kehittynyt vallan upeasti!

Tanskalais-ruotsalaiset pihakoirat arvosteli ulkomuototuomari Teija Salmi-Aalto, joka itse kasvattaa hieman isompia kakkosryhmän koiria, nimittäin tanskandoggeja kennelnimellä Endendane's

Ja niitä tuloksia sitten...

Nybygårds Zuper Zune "Bruno" JUN ERI1 SA PU1 SERT VSP
Little Denmark's Genuine Gem "Poika" JUN ERI2 SA PU2 VARA-SERT
ReadytoPlay Heartbreaker Hiski "Benji" JUN EH

Nybygårds Zamba Zaza "Nyyti" JUN ERI2
Nybygårds Originella Oona "Miina" AVO ERI3
Nybygårds Wettiga Werna "Wirnu" AVO ERI2 SA PN4
Nybygårds Visa Vickan "Vickan" AVO ERI1 SA PN3 VARA-SERT

Kennel Nybygårds KASV1 KP ROP-kasvattaja

Ei hassumpaa...olen hyvin hyvin iloinen, kiitollinen ja tyytyväinen, suurin osa em. kasvateistani on jo kolmatta polvea omaa kasvatustyötä, eli suunta lienee oikea...

Pojan häntä on aika mahdoton...sillä koiralla on viisarit hienosti vinossa, kaikki on vaan niin kivaa ja ihanaa että häntä heiluu kokoajan.

Onnittelut ja kiitokset kaikille mukana olleille!
Päivittelen kuvia ehkä myöhemmin, siis mikäli Kristianilta jotain liikenee...

17 kommenttia:

  1. Paljon onnea, mahtava saalis ropisi! Voin uskoa, että olet kiitollinen, iloinen ja tyytyväinen, ja syystä! Minäkin olen ylpeä Oton ja Nemin jälkeläisten menestyksestä, vaikkei minulla ole asiaan osaa eikä arpaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nanna...no tottakai on arvottu Otto isäksi ja sinun ansiostasi sitä sain lainata...kyllä vaan on osat ja arvat sinullakin, meillä kaikilla=)

      Poista
    2. Ja on ne kyllä niin mainota porukkaa kaikki!

      Poista
  2. Wau! Onnittelut kaikille hienosta menestyksestä! :)
    Hihih... eipä tarvinnut valittaa kylmyyttä kotia mennessä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi! Juu, ei tarvinnut kaivaa palttoota...ja sadetakinkin jätin kotiin=)
      Täytyy tosiaan nähdä nää asioiden valoisat puolet, niitä kun on paljon...

      Poista
  3. Heja heja, stooooort GRATTIS med de fine resultater! Specielt då med Gem-pojken, såå herligt at du stiller ut honom och at han fik så bra resultat, jag blir jätteglad på dine vegne, härligt! Kram, kram til alla her ifrån Danmark och ifrån Gem's stolte uppfödare!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tusind Takk Helene. Han är sååå fin og dejlig hund att ha, super temperament! Lika glad hela tiden, tycker om alla och allt=)

      Poista
  4. Kiitos ja onnea Jaana! Ihanaa porukkaa ja komeetakin vielä! Terkkuja hännänheiluttajalle, meni kyllä sydämeen.. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anna-Stiina, hih...kyllä te kaikki olette niin hienoja ja ihania! Pojan häntä ei ehkä niin paljoa vispaa täällä kotosalla, mutta se on kyllä minustakin niin liikuttava, kun kaikki on vaan niin kivaa...toivottavasti säilyttää kasvaessaan avoimen iloisen mielensä ja heiluvan häntänsä!

      Poista
  5. Upeat tulokset, Onnea teille kaikille ja varsinkin kasvattajalle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos Johanna, kovasti olen iloinen...no, ulkomuotoasioitahan nämä vaan ovat, mutta sekin on osa tätä isoa palapeliä.

      Poista
  6. Upeat tulokset!!! Onnittelut vielä tätäkin kautta. On Nemillä ja Otolla hienot pennut <3 <3 .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu, eikös vaan olekin, hienoja koiria on niistäkin tullut! Ja hyvää työtä ovat omistajat pentujen kanssa tehneet, onnittelut heillekin.

      Poista
  7. Hienoa Jaana, zuperonnittelut myös kasvattaja ROP:ista. Emme valitettavasti tuohon näyttelyyn päässeet vaikka olisi ollut niin lähellä. Mäntsälään sitten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ulla, olitte mielessäni kun ajelin sinne suuntaan...jostain syystä, joista yksi Pipsanappula=)

      Poista
  8. Kiitokset ja onnittelut täältäkin vielä jälkijunassa! :) Oli kivaa nähdä ja tietysti ollaan tosi ylpeitä erityisesti Vickanin menestyksestä ;) ..ja nyt ne kuvatkin löysivät perille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos Riina. Aina on kivaa nähdä tuttuja ja näitä koiria, onhan ne vähän kuin omia maailmalle lähteneitä...minäkin olen todella ylpeä Vickanista, kelpo koira ja kaunis kanssa, oikea rimpsessa=)

      Poista