Sivut

maanantai 5. toukokuuta 2014

Wappu ja Wilman wiimeinen wiikonloppu...

Kasvattini Wilma sairastui epilepsiaan viime syksynä, olen siitä hyvin pahoillani ja murheissani, joskus elämä tuntuu olevan aika julmaa ja epäoikeudenmukaista.
Wilman epilepsia ei ollut hallinnassa, tai siis oli tavallaan, mutta koira joka meille tuli hoitoon vappuaattona, ei enää ollut Wilma, eikä edes koira. Se oli vain tyhjä koiran kuori...
Wilma on syönyt kolmea eri epilepsialääkettä yhdistelmänä...ja ne lääkkeiden haittavaikutukset olivat aivan kaikki nähtävissä koirassa. Se ei ollut miellyttävää katseltavaa, eikä enää koiran arvoista elämää...


Wilma vietti wiimeisen wiikonloppunsa ja wappunsa meidän lauman "saattohoidossa".
Minnalle toivotan voimia ja jaksamista, kuin myös erityiskiitokset Wilman erinomaisesta hoidosta, olen niin pahoillani...






30 kommenttia:

  1. Tällaiset uutiset sykähdyttävät jokaista koiranomistajaa. Tulee halu sanoa jotain lohduttavaa, joka veisi surua hiukankin pois. En tiedä onko sellaisia sanoja olemassakaan. Lämpimät osanottohalit ja halaukset kaikilta meiltä, niin ihmisiltä kuin tassuväeltä.

    VastaaPoista
  2. Voi, olen niiiiin pahoillani menetyksenne johdosta! Wilma näyttää niin kauniilta ja suloiselta <3 . Uskon, että ratkaisu oli hurjan vaikea, mutta Wilman kannalta paras. Joku on joskus sanonut, että "Suurin rakkauden ja epäitsekkyyden osoitus on päästää rakas menemään, kun sen aika on". Jaksamisia ja voimia kaikille asianosaisille. Voin vain aavistaa ikävän määrää.

    VastaaPoista
  3. Voi miten lohduton uutinen..! :(

    Paljon jaksamista Wilman perheelle ja sinulle, Jaana. Elämä on joskus todellakin julmaa ja epäoikeudenmukaista.

    VastaaPoista
  4. Vilken tråkig nyhet men ni har gjort det rätta beslutet och det känns säkert bra trots sorgen. KRAM!
    Tarja

    VastaaPoista
  5. Paljon lohduttavia ajatuksia ja jaksamista kaikille asianomaisille tässä surullisessa asiassa. Huomasin, että Wilmasta oli tehty todella kaunis video. Sanoja ei oikein löydy, mutta kuten joku muukin tuossa mainitsi, niin tosi rakkautta on se että osaa päästää irti. Wilmalla on nyt hyvä olla.

    VastaaPoista
  6. Valitettavasti niin ihmis- kuin koiraelämäkin sisältää ilonaiheiden lisäksi myös suuria surun hetkiä. Näytät kuitenkin taas hienoa esimerkkiä muille koiranomistajille toimimalla vastuullisen kasvattajan tavoin sekä puhumalla asioista avoimesti. Kiitos siitä ja ennen kaikkea lämmin osanottoni kaikille asianosaisille!

    VastaaPoista
  7. Voimahalit teille kaikille asianomaisille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osaanottoni sekä Wilman perheelle että Jaanalle. Viimeinen teko rakkaudesta on myös se vaikein :(

      Poista
  8. Kiitos kovasti kaikille kauniista sanoista ja erityisesti Jaanalle tarpeellisesta "saattohoidosta"
    Ikävää ei voi sanoin kuvailla....

    VastaaPoista
  9. Iso halaus täältäkin <3 Todella surullista :(

    VastaaPoista
  10. Voi miten kurjaa. Ratkaisu oli kyllä varmasti oikea, vaikkakin varmasti myös erittäin vaikea ja raskas. Osanottoni kaikille Wilman rakkaille.

    VastaaPoista
  11. Voi kurjuus :'( Kylmät väreet ja itku silmässä luin tuota textiä. Isosti voimia kaikille ja syvimmät osanottoni. <3

    VastaaPoista
  12. Itku pääsi näin surullisista uutisista. Voimia! <3

    VastaaPoista
  13. Voi itku, nyt vasta huomasin teidän surulliset uutiset. Jokaisella on aikansa, toisilla vaan niin kovin lyhyt. Jaksamista kovasti Wilman perheen arkeen, ja teille kaikille myös!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maikki. Joku viisas eläinlääkäri on minulle joskus sanonut; ei se elämän pituus...vaan se laatu, se on tärkeintä.

      Poista