Sivut

perjantai 2. toukokuuta 2014

Vänner!

Domi & Göta
photo Bodil S.
Det är bra att ha trogna vänner. Härligt!
Tack Bodil!

6 kommenttia:

  1. Voi miten pieneltä Göta näyttää! Mutta kyllä on turvallista, kun on noin mahtava suojelija ja hoitaja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa katselin itsekin, pieni on Göta, ainakin Domin rinnalla. Ihan kääpiö=) Aika mainio pariskunta, molemmat on"eläkeläisiä" joilla on tärkeä uusi tehtävä opettaa nuorta Baccusta tavoille.

      Poista
  2. :-) Söta Göta och fina Tommen, trivs ihop och respekterar varandra. Två sunda och balanserade hundar. Det är bara för Baccus att ta efter. Domi skolade Baccus i morse när gränserna inte var klara. Både Göta och jag har det lite lättare när Domi sköter sej ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just det! Har hemma lite liknande, "gamla gumman" Ingeborg (9år) är en härlig dam också, hon är bra skolare och alla har respekt för henne...och Ingeborg brukar konsultera mig i många frågor=)

      Sen har jag hemma två hanhundar, Tölli 4 år och en ungman Gem 1år, väldigt nyttigt att en äldre hane visar vägen för den unga, på detta vis har vi kanske "machomannen" borta=)

      Poista
  3. Jag hoppas att Baccus hinner se mycket på hur Domi beter sej och tar efter honom. Göta har lyft händerna då det gäller Baccus. Jag får uppfostra honom bäst jag vill och kan för henne :-) Hon har tröttnat på nästan 25 kg valp som tror att alla vill brottas med honom ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja, 25kg är mycket enligt min mått också, undra på att Göta har samma åsikt=) Baccus kommer nog att bli en prima hund som vuxen. Han har så bra matte och skolare! Ha det bra, njut av fina våren!

      Poista