Sivut

sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

UMT ryhmänäyttely Tuomarinkartano

Pihakoirat arvosteli Rainer Vuorinen, allroundertuomari, joka on kasvattanut pitkäkarvaisia collieita ja kirjoittanut kirjoja, minunkin kirjahyllystäni löytyy mm. hänen teoksensa "Koiranäyttelykirja".

Tänään saatiin uusi Suomen muotovaliokin, ihana Lottamme, sai viimeisen sertifikaatinsa ja valioitui. Eikä siinä kaikki...Lotta sijoittui ryhmäkehässä kolmanneksi, kakkosryhmän tuomaroi Maret Kärdi Virosta. Wau, en meinannut uskoa todeksi...melkein poistuin kehästä, kunnes joku ystävällinen yleisöstä hihkaisi, että pysyhän siellä ja seisota koiraa, tulette sijoittumaan=)

Kiitos Margitille, joka upeasti esitti Lotan paras narttu- ja ROP-kehässä! ja auttoi minua koirien vaihdoissa, ilman sinua olisin ollut pikkusen hukassa, hih! Taidanpa ottaa sinut aina mukaani...onnettareksi!

Tulokset tässä;

Little Denmark's Genuine Gem JUN ERI1 SA PU1 SERT VSP

Nybygårds Äkta Ädelsten "Hjördis" JUN ERI1 SA PN3
Nybygårds Lovande Lotta "Lotta" AVO ERI1 SA PN1 SERT ROP FI MVA RYP-3

Tämä oli Lotan toinen kerta, kun oli rotunsa paras ja Lotan isä Nybygårds Envisa Erik on myös sijoittunut ryhmäkehässä...kulkee siis suvussa, heheh.

Tuomaria ja kehäsihteereitä nauratti kun hain Hjördiksen arvostelua...nimi Hjördis oli heistä mahtavan hauska. Hjördiksen eka näyttely meni todella hienosti ja silläkin tuntui olevan ihan hauskaa.

Kuvia otettiin kotona meidän ihanasta kolmikosta ja valtavasta "saaliista"...oi että olen kiitollinen, iloinen ja onnellinen. Iloinen ja ihana päivä!

Hjördis, Gem-poika, Lotta

Nybygårds Äkta Ädelsten, Little Denmark's Genuine Gem ja
 FI MVA Nybygårds Lovande Lotta

kolmikko ja palkinnot ja minun jalat ja kädet

päivän saldo...

22 kommenttia:

  1. Oooh! Wau! Hienoa ja oikein isot onnittelut!! :)
    Oisinpa päässyt käväsemään tänään siellä näyttelyssä näkemässä tuon saaliin :)
    Kyllä nyt on Axulla mahtava mamma!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Axun mamma on iloinen=) ja minä kanssa, tietty!
      Olisi ollut hyvä sauma olla kerrankin katsomassa...pihakoira sijoittuu ryhmäkehässä, harvinaistahan se on ollut!

      Poista
  2. Endnu engång KÆMPE grattis til dessa fantastiske fremgångar, och vilket herligt tilläg för Lotta at ta BG3, WOW Jaana, såååå roligt, och såå härligt for dig. Forstår såklart det är en glad dag, kram til dig och puss til Gem killen :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Takk Helene...det var nog otroligt att lilla-Lotta-gårdshunden klarade sig i gruppen där det finns så många strålande fina hundraser. Vi är alla så glada och lyckliga och tacksamma för dessa fina hundar, inte minst Gem-pojken som gjädjer oss alla dagar med lille tricks och sådant, han är en härlig hund, tusind takk att han fick komma till oss=)

      Poista
  3. GRATTIS! Vilken dag ni hade!! :) Nimim. "kakkua odotellessa" ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tack Tarja, hörde också att ni med Nitza hade fina framgångar, grattis ni också!
      Vet inte om det blir ngn större kaka, men te och glass kanske ngn kväll=)

      Poista
  4. Upea trio ja hieno palkintopotti! Onneksi olkoon uudesta muotovaliosta ja muistakin upeista tuloksista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset Kukka. Lotan kanssa ollaan jo piiitkään haettu tätä viimeistä sertiä, tuntuu hyvältä kun se on vihdoinkin saatu=) läheltä piti tilanteita on jo ollut jokunen..

      Poista
  5. Lämpimät onnittelut vielä tätäkin kautta koko köörille, ja erityisesti MVA-Lotalle <3. Oli tosi mukavaa viettää ihana kesäpäivä tämän menestyksekkään ja iloisen trion ja Jaanan seurassa ja paistatella pihisten aikaansaamien ihastelujen loisteessa. Hjördis pääsi jopa koiravisailuun kuvamalliksi :). Mielelläni tulen taas - en ehkä niinkään onnettareksi - vaan "Kemuksi" =kennelmummoksi, joka on vastine Kepo:lle (kennelpojalle), hih.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vai Kemu, heh...olet sinä kyllä aikamoinen ihanuus! Kiitos onnitteluista, kyllähän se oli aika hurjaa ja niin hauskaa, koirillakin tuntui olevan todella mukavaa, ne oikein tykkäävät näyttelyistä. Ja oma pieni Hjördis...joka sitä rotikkaa oli menossa morjensatamaan oma-aloitteisesti...naurattaa vieläkin. Reipas koira=)

      Poista
  6. Wautsi wau, onpa siinä pyttyä ja ruusukkeita kerrassaan. Isot onnittelut teille kaikille.

    VastaaPoista
  7. Wautsi wau - onnea melkoisesta palkintosaaliista ja erikoisrapsut Lotalle - että ihan ryhmäkehässäkin sijoitus; se olisi pitänyt päästä näkemään ilman muuta !

    VastaaPoista
  8. Hiphei ja kiitokset onnitteluista kaikille; Ullalle, Nannalle ja Minnalle...jostain syystä ei tuo "vastaa" toiminto nyt pelitä, vika voi olla täällä kirjoittajassakin, hih!

    VastaaPoista
  9. Waude wau!!! Upeaa, ONNEA! Kyllä nuo sinun koirat ovatkin ansainneet palkintonsa, on ne niin hienoja! Oletko ilmoittanut monta koiraa maailman voittaja kisaan? Yritämme päästä kehän laidalle kannustamaan teitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna=) No joku koira piti ilmoittaa ettei tarvitse lähteä tyhjin käsin katselemaan=)

      Poista