Sivut

tiistai 3. kesäkuuta 2014

Världens vackraste Ellen

Fick jättefina foton av Nybygårds Objektiva Olga "Ellen", Tack snälla, kära Margit! Tusen tack till fotograferna; Mari Koskela och Bodil Strandström, vackert!!

Nybygårds Objektiva Olga "Ellen"
photo B. Strandström

Kaislikossa suhisee...Ellen!
photo Mari Koskela

8 kommenttia:

  1. Onpahan tosiaan kaunis koira, makee pään väritys! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anna-Stiina, no, teidän Nyytin isän siskohan tuo Ellen on=) täti siis.

      Poista
  2. Hieno sisarusparvi, terveisin velipoika Otto!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Komia ja kiva katras, kertakaikkisen ilahduttava pentue kokonaisuudessaan=) Otolle kanssa terkut! Ja emännälle=)

      Poista
  3. Komea sisarusparvi ja komea on Göta-mammakin. Olen niin onnellinen tuosta Ellenistä <3. On tällaiselle parkkiintuneelle koirakonkarillekin tosi vaikeaa vastustaa sen kajaalisilmien räpsytystä kun se jotain haluaa ja tapaankin joskus (kun kukaan ei kuule) lauleskella biisiä "mä tykkään susta niin että halkeen". Ihanaa kesää kaikille sukulaisille ja muillekin pihiksille! Ja lämmin kiitos ja halaus vielä Jaanalle tästä päivieni sulostuttajasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi sinä ihana Margit ja kaikki muut! Tekispä minunkin mieleni luritella samat sävelet ja sanat kaikille kasvattieni omistajille ja monelle muullekin...ihanilla ihmisillä on ihanat koirat! Hoh, ehkä tähän onnen tunteeseen voikin haljeta??? Parasta olla varovainen...

      Poista
  4. Ellen är jättefin och en härligt positiv hund - märks att hon härstammar från Göta och Jaanas hus ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tack Tarja. träffade igår Ellens brorsan Osku igen...och jag måste nog säga att han är verkligen en fin och trevlig hund, som hela O-kullen egentligen (och alla andra). Man blir såå lycklig av alla de här trevliga hundarna och deras ägaren som har gjort sitt bästa och resultatet är ngnting underbart! Jag spricker ju av glädje och lycka snart, hih!

      Poista