maanantai 9. huhtikuuta 2012

Agilitykoiria!

Finan jälkeläisillä on viimeaikoina ollut upeaa menestystä agilityradoilla, kiitokset ja onnittelut Mikalle ja Frejalle, sekä tietysti Paulalle ja Tiirulle. Olen todella ylpeä teistä! Bravo!

Videolinkki Mikan ja Nybygårds Miss Märta "Frejan" voittoisaan suoritukseen
http://www.youtube.com/watch?v=5Cxj8_cRLWg&feature=youtu.be

Nybygårds Passliga Pamela "Tiiru" sai niinikää lauantaina siirron agilityn kakkosluokkaan, eivät Paulan kanssa kauaa ykkösluokassa viihtyneet!


FI MVA Nybygårds Envisa Erik "Erik" on myös avannut agilityuransa varsin hienosti Annin kanssa, olette upeita!

Ja onhan tässä tietysti mainittava eilisten maikkarin kymmenen uutisten kevennys, jossa Slagelsen kunta Tanskassa painii rottaongelman kanssa ja apua löytyi yllättävältä taholta; tanskalais-ruotsalaiset pihakoirat Tösen ja Puff jotka filminpätkässä nappasivat muutaman rotankin. Itse uutisen löysin noin kuukausi sitten täältä
Myös Malmön kaupunki Ruotsissa on joskus aikoinaan palkannut tanskalais-ruotsalaisia pihakoiria samaan tehtävään. On hienoa todeta, että rodussa löytyy potentiaalia alkuperäiseen käyttötehtäväänsä vieläkin ja omista koiristanikin voisin todeta, että jokaikinen niistä saa kyllä jonkunmoisen jyrsijän hengiltä!



6 kommenttia:

  1. Kasvattajana tuntuu varmasti mukavalta, kun näkee, että maailmalle laittamiensa koirien omistajat pitävät koiristaan hyvää huolta ja harrastavat niitten kanssa kaikkea kivaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se tuntuu aivan mahtavalta! Ennenkaikkea se että nähdään vaivaa asioitten eteen ja koulutetaan koiria. Arvostan sitä suuresti!

      Poista
  2. olipa kivoja videolinkkejä! Molemmissa oli menoa ja meinikiä pihismäiseen tapaan:)

    VastaaPoista
  3. Hehe, silti teki pahaa nähdä kun pikku rottaparat oli riepoteltavana, vaikka tuholaisia ovatkin. Pitäisköhän mun adoptoida ne meijän kellariin Viksun kavereiksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ehkä luottaisi siihen että Viksu haluaisi kaveerata niiten kanssa...=)

      Poista