sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Aprilliaamulenkillä!

Kävin tänään Margitin ja Ellenin (Nybygårds Objektiva Olga) ja beaucenpaimenkoirien Venlan ja Kiran kanssa kävelyllä Västankvarnissa. Minulla mukana Tölli ja Diggi.






Ja löytyihän evästä tälläkin kertaa...Diggi jopa kieri eväissä...niin hyvää oli!
Oikein iloista aprillipäivää!!

8 kommenttia:

  1. Ah! Hevosenmunkki-evästä. Koirien top 10 luomuherkku. Se hoitaa siis hyvin turkkiakin kuvasta päätellen :D Kivannäköinen porukka lenkkiporukka teillä :)

    VastaaPoista
  2. Hih! Ei olleet ihan tuoreita...ja niin, jos olis koirashampoota munkkiaromilla, meidän koirat varmaan asuis suihkussa;)

    VastaaPoista
  3. Mamman lellipojat lenkillä. :) Namimaiskis! Muistelen lukeneeni, että hevosenmunkit tekevät hyvää koiran vatsan bakteeritasapainolle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, mammanpojat! Munkeissa on varmaan kuitua kanssa paljon, ainakin siltä näytti=)Nyt on pojilla bakteeritkin tasapainossa, hyvä hyvä!

      Poista
    2. Kiitos vielä mukavasta Aprillilenkistä :). Kyllä Jaanan pojat ovat todella sydämenmurskaaja-komistuksia, ei ollenkaan ihme, jos mamma niitä lellii. Kuitua tuli aimo annos juu, jouduin päästämään Kira-beussin viime yönä ulos peräti kolme kertaa kun aina vaan pukkasi "kuitua" ulos peräpäästä :).

      Poista
    3. Kiitos Margit kivasta lenkistä! Satuit soittamaan kyllä niin "kreivin aikaan"...meillä kuidut pysyi sisällä yölläkin=)

      Poista
    4. Härliga bilder! Och jättefina överraskningsgodisar såhär inför påsk:)

      Poista
  4. Tack, har***t brukar vara toppen! Får se om påskharen lämnar ngntin efter sig, hih!

    VastaaPoista