sunnuntai 13. helmikuuta 2011

UMT Ryhmänäyttely Lohja 13.2.2011

Tuomarina Ole Staunskjaer Tanskasta, ulkomuototuomari joka on ollut mukana rodun "alkutaipaleelta" lähtien, ollut mukana laatimassa mm. pihakoiran rotumääritelmää, sekä Tanskan rotuyhdistyksen jalostustoimikunnassa yms. tämän tuomarin laatuarvostelut koirista merkitsevät minulle paljon, sillä hän osaa rodun läpikotaisin.

Suurkiitokset teille kaikille kasvattieni omistajille, jotka tulitte paikalle esittämään koirianne, oli ihanaa tavata taas...hienosti meni kaikilla,  nuoria koiria, joilla riitti paljon nähtävää ja koettavaa ja opittavaakin on vielä. Minulle tämä oli myös ensimmäinen kokemus uusista näyttelysäännöistä, nauhojen värit sain aina miettiä uusiksi kylläkin. Sitten niitä tuloksia;

JUNIORILUOKKA urokset:

Nybygårds Nojsiga Noa "Noppa" JUN H
Nybygårds Nyfikna Nils "Rufus" JUN H
Nybygårds Obligatoriska Ole "Ole" JUH EH
Pikkupihan Amikos Antrasiitti "Sulo" JUN ERI1 SA SERT PU1 ROP

AVOIN LUOKKA urokset:

JV-09 PMJV-09 PMV-09 Nybygårds Joddlande Joel "Joiku" AVO EH


JUNIORILUOKKA nartut:

Nybygårds Originella Oona "Miina" JUN EH
Nybygårds Näpna Nemi "Nemi"  poissa

Onnittelut ja kiitokset kaikille! Erityiskiitokset lähtevät tänään Mäkisen Helenalle, joka auttoi minua niin monin tavoin ja Supersuuret onnittelut Sulon kasvattajalle, joka siis on myöskin Mäkisen Helena!

2 kommenttia:

  1. Onnea kaikille palkituille! Todella hienoa saada tuollaiset tulokset arvostetulta tuomarilta. Olen kyllä sitä mieltä, että Nybygårds-koirat ovat kauniita pihiksiä. :)

    VastaaPoista
  2. Onnea N-pojille, Nopalle ja Rufukselle! Milou- mamma lähettää terveisiä!

    VastaaPoista