Sivut

perjantai 28. syyskuuta 2012

Pennun elämää...

Ingeborg vieroittaa pentujaan, murisee pennuille kun ne yrittävät nisille. Se myös ruokkii pentujaan oksentamalla niille sulamatonta ruokaa. Ulkoillaan useaan otteeseen päivittäin ja varsin hienosti pennut tekevät jo tarpeitaan ulos. Leikkivät ja riekkuvat keskenään...

x pennut aterioimassa

x pennut nokosilla

Ja iloisia lonkkakuvaustuloksia, Nybygårds Relevanta Rea "Manta" A/A!!! Upeeta!!

10 kommenttia:

  1. Olipa kyllä mukavaa käydä tutustumassa Ingeborgin hienoon ja tasaiseen pentueeseen, kiitos Jaana. Ja kivaa oli nähdä sinuakin pitkästä aikaa. Puhumattakaan "kummitytöstäni" Wernasta, joka on niiiiin iiihana että minä jonain päivänä vielä pöllin sen sinulta :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset itsellesi, pennutkin tarvitsevat aina uusia tuttavuuksia. Meillä on on ollut "kummitätiä" vähän ikäväkin=) Werna on kiva mimmi, huomaisin varmaan jos se olis pöllitty...

      Poista
  2. Hymy tulee aina naamalle, kun pentujen kuvia katselee :)

    VastaaPoista
  3. Ammeellinen vauvapihiksiä, voi nenä!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, nenätpä juuri...ovat oikeita pikinenuja!

      Poista
  4. Ihania..toivottavasti Sagakin saa yhtä ihania pentuja :-) Kun nyt kovasti vaikuttaa siltä, että Saga on pieniin päin. Asia varmistuu ultrassa keskiviikkona, toivotaan parasta - sopivaa määrää masukkeja näkyväksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottakai, Sagasta tulee loistava emo! Pihakoirat ovat yleensä kyllä aivan ihmeellisen loistavia emoja, niillä on kaikki vietit ja vaistot tallella...täällä keksiviikkoa odotellaan jo, että saataisiin asiaan se varmuus=)

      Poista