maanantai 29. kesäkuuta 2015

Rufus ja nallekone!

Nybygårds Nyfikna Nils "Rufus" kävi viime lauantaina tervehtimässä "konenallea"

Tapaamisesta on olemassa videonpätkä TÄÄLLÄ

Aika jätkä!  No, onhan Rufuksella tuota pohjaa jo luonnetestistä (ettei ihan yllärinä tullut), toimintakykyä ja taistelutahtoa löytyy kyllä! Loistava harrastuskoira. Kiitos Kukka videonpätkästä ja kuvasta!
Heh, ei siis ole pelkkä parvekekoriste tuo Rufus, vaan ihan loistava pihakoira!!

Nybygårds Nyfikna Nils "Rufus"
photo Kukka Tast10 kommenttia:

 1. On siinä koiraa kerrakseen! Hyvä Rufus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh...Rufus on enemmin palveluskoira kuin parvekekoriste=)
   Eilen juurikin juttelin Rufuksen siskontytön omistajan kanssa ja siellä tuntuisi olevan likalla ainesta kanssa...elikin Oton ja Nemin jälkeläinen.

   Poista
  2. Katsoin tuon videon vielä uudelleen ja mieleen tuli tapaus, kun jouluna oltiin kylässä kavereilla, joilla on talo täynnä jos jonkin näköisiä täytettyjä eläimiä. Kyllä siinä oli porukat ihmeissään, kun Nyyti vallan sekosi niistä, heidän oman metsästävän koiran ihmetellessä vieressä. Osa elukoista jouduttiin lopulta kantamaan saunaan piiloon, että saatiin jonkunlainen rauha siihen torppaan. No joo, puolensa kai kaikessa, rohkeus on hyvä asia, mutta saattaa sitten luoda muunlaisia haasteita. Onneksi ei kuitenkaan ole todennäköistä törmätä karhuun täällä meidän huudeilla, niin voidaan elellä ihan leppoisisissa tunnelmissa. ;)

   Poista
  3. Hahhaa, minä olen itse aikoinani kantanut saunan lauteille terraarion, jossa eli kaksi gerbiiliä...tää on nyt pikkusen eri juttua, mutta koiraa ei saanut rauhoittumaan ilman tuota em. toimenpidettä. Se vaan kyttäs ja kyttäs hiirulaisten menoa ja nehän olivat aktiivisia öiseen aikaan...

   Poista
 2. Rufuksesta löytyi sitä "jätkää" ja asennetta enemmän kuin samana päivänä testatuista karhun kokoisista palvelukoirista, joista moni oli pelossaan ja jätti omistajan karhun armoille. Pihakoira on todellakin suuri koira pienessä koossa, mikä tuli taas todistettua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, jätkä mikä jätkä!
   Suuri koira pienessä paketissa=)
   Mutta karhumetsälle en suosittele lähtemään;)

   Poista
  2. Ei varmana me ainakaan lähdetä karhumetsälle! Ja jos tulisi karhu metsälenkillä vastaan, minä varmaan menisin Oton ja karhun väliin. :)

   Poista
  3. Joo, hyvä tietää...en minäkään.
   Ja jos karhuun törmäsin, minä ottaisin koirani kainaloon ja painelisin karkuun niin että hippulat vonkuu=)

   Poista
 3. Joo, ei mulla ole aikomustakaan testata tositilanteessa pihakoiran pärjäämistä karhun kanssa... Enkä siinä tilanteessa taatusti seisahtuisi paikoilleen seuraamaan tilanteen etenemistä. Onneksi se todennäköisyys karhun törmäämiseen on äärimmäisen pieni. Punkki tai kyykäärme on paljon suurempi uhka koiruudelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, eipä meistä kukaan ehkä koskaan karhuun luonnossa törmää, on se sen verran harvinaista;)
   Punkkeja ollaan mekin muutamia löydetty, kyytä ei olla vielä tänä kesänä nähty...ei toivottavasti nähdäkään.

   Poista