sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Nybygårds Yngsta Ylva "Nami"

Nami poikkesi ilahduttamassa meitä, kiitos Rita & Vanessa!

Nybygårds Yngsta Ylva "Nami"

Nami

Nybygårds Yngsta Ylva "Nami"


Onnittelut Pablolle ja Ullalle & Hanskille! Nybygårds Praktiska Paul "Pablo" käväisi Pärnussa hakemassa Eestin SERT:in ollen Rotunsa Paras ja Eestin valio!

Onnittelut Tiirulle ja Paulalle! Nybygårds Passliga Pamela "Tiiru"...kakkosluokka agilityssä jäi taakse ja uudet haasteet kolmosluokassa odottavat! Onnittelut! Taitavia, niin taitavia olette!

4 kommenttia:

  1. Kyllä on Ylvakin kasvoistaan kuin äitinsä :-) ..ja ruumiinrakenne varsin samantyyppinen laikkuineen - paitsi mietin just että onko Saga ollut koskaan noin hoikka... ihanan kaunis pihisneito, kuten äitinsä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös vaan olekin=) Hih, käypäs katselemassa Sagan kuvia syksyltä 2009...ei ollut tuolloin yhtäläinen tynnyri kuin nyt valmiina ja aikuisena koirana. Jalatkin näytti pidemmiltä...ja oli sellainen "ampiaisvyötärökin"=)

      Poista
    2. Totta, kävin katsomassa kuvia - Sagakin on ollut "ampiaisvyötäröinen" :-)
      Nyt jotenkin hämää kun Sagan nisät roikkuvat valeraskaudesta, eiköhän kohta Sagakin ole taas mitoissaan. Nykyisin siis kylläkin enemmän tiivis tynnyri kuin amppari-nuorukainen..mutta oikein hyväkokoinen - ja mallinen pihisnarttu, äitikin jo :D

      Poista
    3. Hih, ja valeraskauskin tekee kyllä oman osansa...turvotusta siellä ja täällä. Saga on kyllä upea koira!

      Poista