tiistai 22. lokakuuta 2013

Umpikiero ja läpimätä...

Kävin Hjördiksen kanssa sunnuntaina kaksistaan pienellä metsälenkillä, tarkoituksena oli saada paljon hyviä kuvia pennusta...no, aina ei pennut ole valokuvauksellisella tuulella, eikä suunnitelmat toteudu.

Pari mielestäni nättiä kuvaa sain pikkutyypistä...toisesta valokuvasta tuli heti mieleeni Hjördiksen isä, Digi, joka kylläkin poseeraa omassa kuvassaan paremmin ja tasapainoisemmin, suht saman ikäisenäkin syksyllä 2011. Mutta eikös olekin isässä ja tyttäressä jotain samaa??

Nybygårds Äkta Ädelsten "Hjördis"

Haritzas Diggiloo "Digi"

Hjördis

Hjördiksen kuvien epäonnistuttua katselin ympärilleni ja mitä löysinkään? Ei niin kauniita juttuja, tai no, ehkä omalla tavallaan...ainutlaatuisia ovat ainakin. Ja helppoja valokuvata...pysyivät paikoillaan paremmin.

umpikiero
 Mitä lienee tapahtunut puulle, kun on näin kieroon kasvanut??
läpimätä
Entä miten sattumoisin mätä omena jää viereisten puskien vangiksi??
Kumpikin kuvauskohde kiinnosti tietysti pentuakin, eli pikkasen töitä sain tehdä, että pystyin kuvaamaan ilman pikkuhäntää heilumassa, tai pikkuhampaita kokeilemassa omia temppujaan.
Luonto on pullollaan kaikenlaista, kummallistakin...silmät ammollaan katsellaan! Ja ihmetellään=)

6 kommenttia:

 1. Hienot kuvat puusta ja ompusta! :)
  Kyllä, luonto on ollut ihmeellinen nyt ja kiehtova Titoskallekkin. Varsinkin hiiret on kova sana nyt sille... nenä käy ja koloja etsitään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hih! Kaikkeen sitä voikin törmätä luonnossa...katselin tässä yhtä pihapuuta kameran kanssa ja totesin että se on kyllä ihan härskin näköinen, siis se puu, kaikkine patteineen, ties millainen kuvateksti siihen olisi tullut=)

   Lotta on meillä sellainen "kolokoira" metsässäkin, menossa jokaiseen koloon hiiriä tiirailemaan...ja Ingeborgia sanon "puskajussiksi" se on aina pusikoissa. Rakkailla tyypeillä on aina monia nimiä.

   Poista
 2. Kyllä isän ja tyttären sukulaisiksi tunnistaa. Molemmissa samaa jämäkkyyttä :)

  Olisiko jokin eläin napannut omenan ja jemmannut oksan hankaan pahanpäivän varalle....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jämäkkyyttä, sitäpä juuri...

   Jaa, ainakin supikoiria täällä on niissä pusikoissa kuljeskellut, tai sitten se on vaan sopivasti siihen tipahtanut ja mädäntynyt paikoilleen.

   Poista
  2. Inte får man lägga ut såna här foton på Hjördis! Hon är så fin <3

   Poista
  3. Hih, fick nog massor med dåliga foton också men ids inte publicera sådana=)

   Poista