Sivut

lauantai 14. joulukuuta 2013

Nordic Winner 2013

Pihakoirat messukeskuksessa arvosteli tänään Tanskalainen Ulf Bråthen ja hienosti menestyivät kasvattini jälleen kerran. Onnittelut myös muille mukana olleille!

Olen niin ylpeä ja iloinen varsinkin näistä kahdesta ensikertalaisesta, Brunosta ja Nyytistä, kummallakin oli elämänsä ensimmäinen näyttely, kuin myös esittäjillä. Kiitos Heidi ja Anna-Stiina, te olette mahtavia! Erityisen iloinen olin katsellessani kummankin koiran liikkumista, näytti niin vaivattomalta ja terveeltä.

Ja Nami & Rita sitten...titteliä taas pukkasi tulemaan, kolmas titteli kahden päivän sisällä, voikos tuo olla mahdollistakaan? Namin isähän nappasi 4 vuotta sitten PMV-09 tittelit ja nyt oli tyttären vuoro... Onnittelut ja kiitokset kaikille, myös mukaville seuralaisilleni, jotka minua kahvittivat ja viihdyttivät! Kiitokset myös kaikille onnitteluista, tänään on ollut oikein juhlava päivä!

Ja ne tulokset;

Nybygårds Zamba Zaza "Nyyti" JUN ERI2 SA
HeJW-13, HeW-13 Nybygårds Yngsta Ylva "Nami" JUN ERI1 SA PN2 VARA-SERT ja uusi titteli PMJV-13!!
Nybygårds Zuper Zune "Bruno" JUN ERI2 SA VARA-SERT

Ja meidän oma Tölli oli PU4

pulupekka vauhdissa!
photo by Linda S.

10 kommenttia:

  1. Onnea myös näistä tuloksista!
    Mä täällä jännittyneenä seurailen Ylva-Namin menestyskulkua.... - jotenkin tuntuu kuin olisi ylpeä lapsenlapsestaan (Saga kun on lähes lapsen asemassa meidän perheessä).... hassu tunne :-)
    Ja hienoa myös muiden menestyminen!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anne, Nami on kyllä aivan ihana koira ja siitä kannattaa olla ylpeä, kuten Snäksistäkin=)

      Poista
  2. Hienoa, onnittelut! Otto pappa on oikein ylpeä Zeta lapsukaistensa menestyksestä. :)

    VastaaPoista
  3. Ooh, mahtava päivä ollut sulla ja muilla! :)
    Lisää onnitteluja Namin poppoolle! Huikeeta! :)
    Muutkin hienosti menestyneen... jee!

    VastaaPoista
  4. Ett stort grattis till dig Jaana för Ylvis fina framgångar!! En jättefin hund som hamnat i rätta händer :) Och ett ännu Större Grattis till Vuolasvirtapriset - fint jobbat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tack Tarja, ni har också hjälpt till, tusen tack för det. Ibland heter det valpsocialisering och en annan gång motion för hundar och människor, och sen det där viktiga...pratstunder om allt möjligt som oftast har med hundar och göra=) vi fortsätter väl på samma sätt?

      Poista
  5. Go Zetat Go! Hienoa ja onnea! T. Sissi-sisko

    VastaaPoista