lauantai 26. huhtikuuta 2014

Lonkkaniveliä

tutkittiin muutamalta nuorelta koiralta, kiitos ja kumarrus vielä kaikille mukana olleille! Sallin ja Eddien tulokset vielä tuloillaan, niitä odotellessa...

Nybygårds Xbox Xero "Xero" B/B
Nybygårds Xbox Xara "Sara"  B/B
Nybygårds Zuper Zune "Bruno" A/A
Nybygårds Zamba Zaza "Nyyti" C/B
NybygårdsYpperlig Ydun "Konsti" A/A

Pääsiäisen pyhinä sain kaikenlaisia ihania uutisia kasvateistani kauniiden kuvien kera...


Nybygårds Xbox Xara "Sara"
photo K.Rossi

Nybygårds Praktiska Paul & Nybygårds Önskedrömmen
kotoisammin Pablo & Pipsa
photo Ulla Talja

Nybygårds Önskedrömmen "Pipsa"
Photo Ulla Talja

Nybygårds Näpna Nemi "Nemi" ja eka serti
photo S.Nenonen

Pipsa kävi pentunäyttelyssä, Nemi sai ensimmäisen sertifikaatinsa, Sara menestyi mätsärissä, kuin myös Miina, Jeppekin oli mätsärissä...onnea teille kaikille vielä kerran!

11 kommenttia:

 1. Hyviä uutisia, niitä on kiva vastaanottaa!

  Otto ja Nemi tapasivat tänään Lahdessa, ja kylläpä lempi leiskui entiseen malliin. Voi kun tietäisi, voivatko ne muistaa toisensa ja edellisen tapaamisensa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin, niiden voimalla sitten jaksaa niitä huonompiakin maistella=)

   Ohoh! Minä kyllä uskon että muistavat, melkein siinä maa järisi viime kerralla, hih! Minä en ainakaan ikuna unohda sitä astutusta!

   Poista
 2. Hienoja koiria ja tuloksia! Paljon onnea kaikille asianosaisille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Margit, ilahtunut olen tuloksista...vaikkei nuo lonkat oikeesti olekaan mikään terveysongelma pienellä pihakoiralla=)

   Poista
 3. :))) oli mukava tavata Nanna ja Otto ihan "livenä" . Otto on juuri niin mukava ja komea poika kuin ajattelinkin sen olevan. En yhtään ihmettele, että Nemin pieni pää meni ihan pyörälle!

  Onnittelut kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos Satu! Tuo ilahduttaa minua paljon...et silloin astutusreissulle mukaan ennättänyt, mutta nyt olet tavannut Oton, kiva että tykkäsit. Z-pentujahan olet tavannutkin sen jälkeen kun ovat meiltä lähteneet...ja ovat vähintäänkin yhtä mukavia ja ulkomuodoltaan pihakoiramaisia, että voiko tässä kasvattaja enempää toivoa? No, tietysti tervettä ja pitkää elämää kaikille voi aina toivoa=)

   Poista
 4. Ihana nähdä ja kuulla kuinka kasvattisi pärjäävät näyttelyissä :) Oikein paljon onnea kaikille kaikille menestyneille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tanja, joku pärjää paremmin kuin toinen...kaikista ei ikinä tule valioita, eikä valio välttämättä ole edes parempi...se käytännön elämä koiran kanssa kertoo enemmin sen ominaisuuksista kuin näyttelyharrastus=) niin se vaan on elävässä elämässä=) vaan onhan se menestys aina kivaa kuitenkin=) eipä sitä käy kieltäminen...

   Poista
 5. Onnea kaikille asianosaisille, erityisesti Nemi-kaunokaiselle sertistä!

  VastaaPoista
 6. Onnea Nemille täältä Milou-emolta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos Skini! Tytär on kuulepa niin hienosti menestynyt tuolla näytelmissä...kaunis ja mukava koira siitä on tullut. samaten noista Miloun lapsenlapsista...ja tuntuu että vastahan sinäkin Miloun täältä meiltä hait...hahhaa! Vuodet vierii...

   Poista