perjantai 14. marraskuuta 2014

Vickan

täällä meillä ollut jonkun aikaa...ja me vaan odotellaan rauhassa...hauska katsella miten serkukset Tyra & Vickan muistuttavat toisiaan...

Vickan vasemmalla ja Tyra oikealla

Vickan
Vickan ei ole oikeen valokuvauksellinen juuri nyt...se haluaa huilata ja sillä sipuli!

Wirna, Gempoika ja Hjördis ne kaivelevat tuolla metsässä pieniä kuoppia sinne ja tänne ja löytävät tällaisia pampuloita, pikkupottuja alvariinsa. En ole varma mutta näyttäisi että ne syövätkin niitä? Ainakin leuat jauhavat jotain tuon tuostakin. Tänään sain yhden pottusen kaivettua suusta...pitipä oikein valokuvata se. Eipä taida sentään tryffeli olla, mutta nimesin sen nyt wirnunpalleroksi...

wirnunpallero
Iloista viikonloppua!!

6 kommenttia:

 1. Ties vaikka olisi tryffeli? Koiramme-lehdessähän oli just näistä juttua.. ☺ Onnea odotukseen Vickanin kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh...olispa...no, ainakin koirilla on niitten kanssa hauskaa. Kiitos, odotellaan juu...

   Poista
 2. Voi meidän pikkuista :) nyt onkin hyvä levätä, että jaksaa kohta hoivata!
  Minäkin mietin voisiko olla tryffeli tai joku maasieni ainaskin? Tuoksuuko voimakkaasti? Tässä ihan hyviä vinkkejä tunnistamiseen:
  http://www.ess.fi/uutiset/paijathame/2009/09/05/lahtelaiskoirat-loytaneet-suomesta-runsaasti-tryffeleita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kun olen tässä koneella ja pentulaatikko tuossa vieressä...Vickan meni nyt sinne huilailemaan=) Kiitos, tuon linkin valokuvan siellä ylälaidassa näyttäis olevan vähän samanmoinen pallero. Aamuisella metsälenkillä Werna & Hjördis niitä taas kaivelivat ja ainakin kaksi löytyi...ja taas leuat kävivät kovaa kyytiä;) Hjördiksen suusta sain kaivettua yhden. Näyttävät nyt fiksoituneen näitten palleroitten etsintään.

   Poista
 3. Sienet/ tryffelit ovat oikeita kivennäisainepommeja. Ei ihme, että niitä kaivelemaan. Koirilla on oma gourmeemesta :) Meiltä kaikilta terveiset ja rapsutukset, etenkin Vickanille. H-hetki vaikuttaa olevan lähellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä hassuja, päässeet palleroitten makuun=) Kiitos, terveiset teillekin kaikille! Odotellaan juu...

   Poista