sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Olemme muuttaneet...!!

Y-pentue ja Saga muuttivat tänään makuuhuoneesta keittiöön pentuaitaukseen. Aika tuntui olevan siihen sopiva, sillä eilen aamulla pari pennuista oli laajentanut elintilaansa poistumalla pentulaatikosta ja muillakin pennuilla tuntui olevan samanlaisia aikeita. Tänään myös pentujen viikottainen kynsienleikkuu ja madotus olivat ohjelmassa niinikään. Pikkupullerot myös punnittiin, painot olivat 1275g - 1450g välillä, aika tasaiseen ovat kasvaneet. Saga painoi 4-viikkoisena 1270g ja Joiku samanikäisenä 1226g, uteliaana tarkastin asian.

Viime päivinä on ollut vilinää ja hulinaa, vierailijoita ja pentujen ihastelijoita. Saga on aivan ihana emo ja koira, ottaa vastaan vieraat iloisella hännänheilutuksella ja toivottaa tervetulleeksi katsomaan upeita pentujaan! Avoin ja ystävällinen koira, hyvinkoulutettu ja kasvatettu, suurkiitokset siitä kuuluu Annelle ja Arille, jotka ovat Sagan koulutukseen ja tapakasvatukseen panostaneet!

Y-pennut vanhassa osoitteessa...

Y-pennut muuttolaatikko koodinimi "paprika"...

Saga & pennut uudessa osoitteessaan...
Pientä napinaa kuului uudesta osoitteesta ennenkuin pennut nukahtivat...ihan hetkisen vaan, eli sopeutuminen uusiin asioihin tuntuu sujuvan hyvin. Tästä vauhti senkun kasvaa pikkuhiljaa.

6 kommenttia:

  1. Hih, ihana muuttokuorma :-)
    Huomenna nähdään taas, Ellakin pääsee mukaan!
    Haleja ja rapsutuksia koiruutuksille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipa aika painava muuttolaatikko=)
      Kiva, tänään nähdään illemmalla ja kiva jos Ellakin pääsee.

      Poista
  2. Ihana muuttokuorma! Minun käy ihan kateeksi, kun saat pidellä pentuja kämmenkuopassa, nuuskia pentutuoksua ja seurata niitten lyllerrystä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihania pikkupulleroita ovat, vaan kohta on suu täynnä hampaita ja vauhti kasvaa...

      Poista
  3. Ihana tuo ensimmäinen kuva. Pyramidipihikset!

    t Ulla

    VastaaPoista
  4. Juu, näillä pennuilla on aina kaikenlaisia kuviomuodostelmia=)
    Hauskoja!

    VastaaPoista