sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Ulkona!

Tänään viisiviikkoiset Y-pennut pääsivät hetkeksi ulos. Maistelivat lunta ja hieman ihmettelivät muutosta, tapasivat ulkosalla myös Töllin, Tyran, Götan ja Wernan. Pennut liikkuivat lumessa heti, eivät jääneet paikoilleen värjöttelemään. Uteliaita olivat muiden koirien suhteenkin. Muutama kuva ulkoilustamme.





Viikonloppu on mennyt vikkelään...messukeskuksessa on oltu kumpanakin päivänä näyttelyssä Töllin ja Digin kanssa. Lauantaina Svante Frisk Ruotsista arvosteli pihakoirat, onnea kaikille menestyneille kuin myös mukana olleille. Haritzas Diggiloo JUN H, FI MVA High West Terry VAL ERI2, Nybygårds Originella Oona AVO EH. Onnittelut myös Satamon Mialle jolle myönnettiin Vuolasvirta palkinto!

Tänään pihakoirat arvosteli Matti Tuominen Suomesta, niinikään onnea kaikille menestyneille ja mukana olleille!
Haritzas Diggiloo JUN EH1, FI MVA High West Terry VAL ERI2 SA PU3, FI MVA V-11 Nybygårds Personliga Per VAL ERI3.

10 kommenttia:

  1. Voi että pennut ovat kasvaneet.. Nähdään lähipäivinä!
    Paljon taas rapsutuksia Sagalle ja pennuille!

    Anne

    VastaaPoista
  2. Voi voi, ulkona on niin paljon kaikkea ihmeellistä! Aikamoisia palleroita ne vielä on, mut viikossakin jo kasvaneet reippaasti.

    - Annukka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On aina yhtä jännää nähdä näitä ensireaktioita, mielestäni Y-pennut ottivat uutuuden vastaan varsin hienosti, sivistyneesti, jos niin voi sanoa=) Ja koiranpennun viikossa tapahtuu ihan hurjasti kasvua ja kehitystä, sekin on kerrassaan hämmästyttävää.

      Poista
  3. Tomeran näköinen joukkio. Ja kuinka hienosti vanhemmat koirat antavat vintiöiden pörrätä ympärillään. Antavat hyvän esimerkin, että uusi luminen maailma on ihan jees paikka :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä esimerkki on aina tarpeen pennuillekin. Joskus on ensilumi pikkupennuille saanut aikaan lamaannuksen, eivät ole ensimmäisellä kerralla uskaltaneet liikkuakaan, tämä Y-joukkio oli sen suhteen aika reippaita, heti menoksi vaan=)

      Poista
  4. Töllissä on selvästi lastentarhanopettajan ainesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, Töllini mun...katselin itsekin ulkona taas kerran, että Tölli se eniten oli pentujen kanssa, daamit touhusvat ihan omiaan ja odottelivat sisälle pääsyä. Ja kelpo Paavo köllötteli niin unissaan tuolloin ettei ehtinyt mukaan.

      Poista
  5. Hih..hauska tuo viimeinen kuva missä tuo yksi on kuin pingiivi Töllin edessä ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, näit saman kuin minäkin, katselin että pingviinihän se siinä Töllin kanssa seurustelee=)

      Poista