perjantai 28. maaliskuuta 2014

Lakritsia

Nimi Laku tuo minulle aina mieleen lakritsan=)
Vierailulla tänään meillä Nanna ja Pirjo, Otto, Laku ja Lulu. Lujaa mentiin metsässä...Laku oli tohkeissaan meidän Tyrasta ja Gem taas Lulusta=) Otto ja Peppi sitten enempi omillaan. Kiitos Pirjolle ja Nannalle kivasta vierailusta. Taisipa kotimatkakin teillä olla ihan ikimuistoinen.

Laku & Otto

Laku & Otto

Nybygårds Ovanliga Ottar "Otto"

Nybygårds Åge Ångmaskin "Laku"
Laku poitsu oli komia, leveä ja matala ja pihakoiramainen (ikää 9kk), kuten Ottokin, joka mielestäni oli sekin levinnyt sitten viimenäkemän. Ja todella mukavia hyväluonteisia koiria...

6 kommenttia:

  1. Mukava nähdä isoina noita Å-pentuja, kun ne oli ekat pihis pennut jotka olen tavannut/halinu/nuuskutellut :D Oikein komeita koiria, kuin myös Ottokin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, ajatella että pienistä palleroista niin nopeesti tulee komeita koiria...itsekin tässä mietin, että Ottokin vasta meiltä lähti...ja siitä on just 4 vuotta, uskomatonta!

      Poista
  2. Otto voisi jo lopettaa leviämisen, ettei muutu bulldogiksi! :)

    Kotimatka oli vaiherikas, kyllä! Mutta niin vaan oltiin ajoissa auto-ongelmista ja liftausreissusta huolimatta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, Otto on jo ihan riittävän leveä minustakin. Jestakkoon joo, kokemus kokemusten joukossa, näitä on kiva kiikkustuolissa muistella=) hih!

      Poista
  3. Otto ja Laku bongattu myös lauantaina Porvoossa! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, sain kuvia Porvoosta ja tosiaan itse olin niissä näkevinäni Nyytin...heh, nyt se varmistui=) oli hilkulla etten käynyt kyselemään, hih!

      Poista