sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Neliviikkoiset

Vilskettä ja vilinää pentulaatikossa aina hetkittäin...leikkivät ja syövät ja nukkuvat. Lisäruokaa on jo viikonpäivät maisteltu. Lotta huolehtii ja hoitaa ja tykkää suuresti kun tulee pennunkatsojia...on itse pääosassa ja matkaa sylistä syliin rapsuteltavaksi. Lotan luottamus ihmisiä kohtaan on minusta jotain aivan ihastuttavaa. Muutamia kuvia tältä aamulta...







8 kommenttia:

  1. Kohta ne termiitit vipeltää ja kovaa! ;D
    Ihania ovat <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, hetkittäin sitä vauhtia löytyy ja sen jälkeen sammutaan kuin saunalyhdyt=)

      Poista
  2. Voi ei, noi on nyt just niin parhaassa iässä! Ihanan uteliaita, hassuja, vähän kämpelöitä, todellista viihdettä! Mutteivat kuitenkaan ihan vielä saa aikaseksi kauheeta pissikakkasotkua ja koko taloa ihan mullin mallin. Mä haluun kans tommosen pikkulaumallisen meille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, niin kömpelöitä tosiaan, eilenkin katseltiin kun kesken askelluksen oli pieni este, alusta rypyssä, ja pentu kellahti kumoon selälleen ja sätkytteli siinä=) Ja Lotta se hoitaa vielä aika pitkälti siivoushommaa...satunnaisesti voi alustat olla sitten kastuneet.

      No, kyllähän teillekin pikkuporukka tulee taas, sitten kun on sen aika=)

      Poista
  3. Pentujen kehityksessä tapahtuu jotain taianomaista 3 - 4 viikon välillä! Kolmiviikkoiset pötköttää, neliviikkoiset alkavat riiviöidä :D Ihania epeleitä. Voi niitä onnekkaita, jotka saavat näistä kaverit kotiinsa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mia, juu...vähän kuin tapahtuisi "herääminen"...ne ekat riiviö merkit on hassuja...suut ammollaan hamutaan jotain ja yritetään ravistella...vaikka emän korvaa, tai kaverin häntää=)
      Hurjaa on koiranpennun kehitys, vauhdikasta.

      Poista
  4. Ihanat pallerot kasvaneet taas hurjasti :)
    Tuosta kasvamisesta... Jeppeä pidin pitkään pikkusena, kunnes teillä sen oikein tajusin et Jeppehän on jo iso poika :D Peppi tuntui niin pieneltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hurjaa kasvuvauhtia ei aina itsekään huomaa, ellei sitten katsele vanhoja valokuvia tai vertaa toiseen samanmoiseen=)

      Poista