sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Ensimmäinen vuorokausi...

Nemin ja Zetojen kanssa on sujunut vallan mainiosti. Pentulaatikossa on satunnaisia pikkupiippauksia lukuunottamatta hiljaista ja rauhallista. Nemi hoitaa pentujaan "ammattilaisen ottein", kuin olisi aina tehnyt tätä.

Pentujen painot ovat lähteneet upeasti nousuun, +38, +13, +37, +31, +29g eli reippaita pikkupentuja, jänteviä ja elinvoimaisen oloisia ovat kaikki. Useinhan sanotaan että ensimmäisen elinvuorokauden aikana saattaa pennun paino jopa laskea...

Nemi & Z-pentue 1vrk

Nemi & Zetat 1vrk

8 kommenttia:

 1. Kiva kuulla, että emän ja pentujen yhteiselo on lähtenyt sujumaan hyvin!

  Tietävätkö ensikertalaisetkin koiraemot aina, miten niiden pitää pentujen kanssa toimia? Onko Nemi yhtään hämmentynyt, että mitä sakkia tähän on yhtäkkiä ilmestynyt roikkumaan nisissä kiinni? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, puhun vaan pihakoiran puolesta; tietävät kyllä heti mitä tehdä. Joskus voi nähdä sellaisen ohikiitävän pikkuihmetyksen ilmeessä, mutta sitten vaistot vievät...joskus voi myös ensikertalaiselle joutua vähän näyttämään "kakkapyykkihommia" ja valvomaan, mutta noin muuten kaikki sujuu luonnostaan. En ole törmannyt vielä kertaakaan pihakoiranarttuun jolla olisi hoivavietti ollut puutteellinen. Ja se on suuri onni ja rikkaus, jota tulee myös vaalia!

   Poista
 2. Grattis syster-Nemi och lilla Z-valpar! Önskar morbror Rufus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tusen tack "Blomman" och morbror Rufus!
   Hälsningar från oss alla!

   Poista
 3. Hieno pentue tullut maailmaan :)

  Montako narttua/urosta syntyi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hienoja ovat minustakin=)
   Uroksia tällä kertaa vain yksi ja narttuja neljä...

   Poista
 4. Onnea ihanista pennuista kaikille asianosaisille! Kuulin näistä vasta eilen, kiitos Nannan :) Terveisiä myös muille, toivottelevat Nikke-pappa, Maija ja pojat :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Maija & pojat, kaikki osalliset kiittelevät!
  Eipä nyt jostain syystä onnistunut vastata tuolla vastaa-painikkeella, mutta käyhän tämä näinkin=)

  VastaaPoista