maanantai 25. helmikuuta 2013

Ihana Ilma!

Eilen oli aivan ihana valoilmiö...auringonpaiste! Margitin ja Ellenin kanssa menimme metsään...

parijonossa kauniisti...ei etuilla!

Tölli, Tyra, Ellen, Werna, Ylva

sama porukka kasassa
Aivan ihana sunnuntaiaamu, pikkupakkanen, auringonpaiste ja mukavaa seuraa. Parin tunnin lenkin jälkeen Margit keitteli hyvät kaffeet ja kakkuakin oli tarjolla, Ellenin lauantaisen synttärin kunniaksi, kiitos iki-ihanasta sunnuntaiaamupäivästä Margit & Ellen!

6 kommenttia:

 1. Ihana ilma ja ihana pihakoirajono ja -rykelmä! Varmasti nauttivat niin koirat kuin ihmisetkin. Ja tänään se ihana ilma on täällä Lahdessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niin nautittiin! Aivan ihanaa oli koko päivä! Hyvä, nautiskelkaahan täysillä!

   Poista
 2. Onneksi aurinkoisia päiviä on luvassa lisää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä tarvitaan pitkän talven jäljiltä kyllä!

   Poista
 3. Kiitos Jaana & lauma itsellenne aivan ihanasta lenkki- ja kahviseurasta. Valkoista karvalahjaa on kyllä hoidettu hartaasti koko lauman toimesta :).
  Nyt ollaankin sitten lenkkikiellossa pitkään kun Elleniltä hajosi ristiside oikeasta takajalasta beussin törmättyä siihen voimalla. Voi minun pikkuista rimpsessaa :(. Vaan häntä heiluu kyllä silti tarmokkaasti vaikka korvat tuppaavat nyt vähän roikkumaan alakuloisina.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että se karvakaveri oli mieluinen, ainakin Ellen näytti siitä tykkäävän.
   Voi pahus, vahinkoja voi sattua...! Toivotaan nyt että rimpsessa jaksaa huilata kunnolla ja ennenkaikkea, että jalka saadaan kuntoon. Tsemppiä Ellen & Margit, kyllä se siitä kun osaavat tohtorit auttaa!

   Poista