Sivut

sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Nybygårds Visa Vickan "Vickan"

Vickan
Eilen muutti C-pentueesta Ebba (Charm Camilla) & Cool Conrad viimeisenä uusiin koteihinsa. Pentuaitaus tyhjeni kertaheitolla...onnea ja menestystä, terveyttä & pitkää ikää kaikille toivotellaan.

Illalla Vickanin kanssa siivottiin pentuaitaus ja vermeet pois. Vickan katseli vierestä silmät ymmyrkäisinä...yö on mennyt rauhallisesti, Vickan näyttää sopeutuvan tilanteeseen hyvin. Tänään illalla Vickan lähtee omaan kotiinsa...taitaa tulla ikävä sitä. Hieno koira tämä Vickan! On hoitanut oman osuutensa erinomaisesti. Kiitos!!

4 kommenttia:

  1. Kiitos Jaana vielä ihanasta pennusta, joka on jo hurmannut monet ihmiset tähän mennessä <3 Vickanille halit ja pusut vielä, hienosti hoito pennut. Oikein ihana koira :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle Tanja, kiva on jatkaa yhteistyötä kanssasi, Chili sai aivan loistavan kodin!
      Minustakin Vickan on kyllä aivan loistava pikkukoira, vaan niin on sen emä Jonnakin, joka eilen piipahti meillä hakemassa tytärtään kotiin.

      Poista
  2. Meiltä kanssa paljon onnea pentujen uusiin koteihin ja kaikkea hyvää :) iloa ja tassujen rapinaa! <3 Jonna-mummu vaikutti tyytyväiseltä, kun sai lapsosensa kotiin - kovat oli hali- ja pusuhetket heillä :D ja kiitos Jaana, Vickan voi tulla kylään jos ikävä iskee liian kovaksi! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että on Jonnamummu tyytyväinen...Oli silläkin varmaan ikävä...niinkuin minulla aamulla...pieni Figuriina puuttui täältä. No, josko tämä tästä, normaaliarki veis mennessään;)

      Poista