lauantai 1. elokuuta 2015

Nybygårds Näpna Nemi

Kiitos Satu Nemin kuvista, olette niin ihania, loistavia..!!!

FI MVA Nybygårds Näpna Nemi
photo S.Nenonen

Nemineppari
photo S.Nenonen
Niin on aidon pihakoiran näköinen, Nemi näyttää vaan paranevan vuosien myötä!! Loistavaa lauantaita!

6 kommenttia:

  1. No jopas. Ei ole kyllä epäilystäkään, että kenen tyttö Nyyti on! Noita takakulmauksia (en nyt tiedä, käytänkö ilmausta oikein tai oikeastaan, että tarkoittaako se sitä mitä luulen, heh) lukuunottamatta näyttävät kyllä mun silmiin hyvin paljon samalta. Tietysti Nemillä on jo tuota iän tuomaa arvokkuutta ja massaa ihan erilailla, mutta perässä tullaan! :) Ihanaa, kiva nähdä näitä kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, niin on nättejä pihakoiraplikkoja juu...NyytiNemintytär varsinkin=) paljon on samaa mallia, tyyppiä siis. Tulin juuri naapurista kaffeelta ja katselinpa tuota Nemin isoäiteetä Qiraa, se on tanakka ja matala ja neliömäisempi...eli oikeaan suuntaan on menty rakenteessa. Pihakoirahan ei ole neliö eikä ihan suorakaidekaan vaan jotain siltä väliltä=) Minäkin tykkään suuresti katsella valokuvia koirista=) silmäniloa;)

      Poista
  2. Pihikset ovat kuin hyvä vuosikertaviini :) Kypsytellään rauhassa niin saadaan mainio lopputulos. Leppoisaa lauantaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos Mia, sinä sen asian hienosti tiivistit...Meiltä toivotellaan sunnuntaiaamua=)

      Poista
  3. Hieno Nemi! Ilolla katselen minäkin, Jaana, kasvattejasi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset Nanna. Olen niin iloinen kasvateistani, ihan kaikista, ilon aiheita riittää ja saa tuon tuostakin, se on loistavaa!

      Poista