sunnuntai 9. elokuuta 2015

Rallytokoilijat!

Hyvinkäällä kisasivat tänään ekoissa virallisissa RT-kisoissaan Anna-Stiina & Nybygårds Zamba Zaza "Nyyti".
Loistava oli tulos; 94/100 pistettä ja alokasluokan hyväksytty tulos!
Isot onnitteluhalit molemmille! Olette niin taitavia!!
Happy, Fabulous, Nice!!

Anna-Stiina & Nyyti
photo A-S Halmela


12 kommenttia:

  1. Jeeee, hienoa Anna-Stiina ja Nyyti :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Oli kyllä upea päivä. Motivoi kyllä kummasti jatkamaan harrastamista, sillai rennosti, kiire meillä ei ole. Keväällä vielä ajattelin, ettei kisata koskaan, tehdään vaan omaksi iloksemme, mutta mites kävikään.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No varmasti! ja töitäkin olette sen eteen tehneet! No, yleensäkin, kiireellä ei saada aikaan kuin...jotain kummallista, hah! Rennosti vaan jatkossakin, treenailkaa ja menestykää, mutta älkää unohtako ilakoida välillä, sekin on tärkeetä=)

      Poista
  3. Nyyti näyttää Rufus-enolle mallia... Meidän eka starttimme ei mennyt ihan yhtä hyvin. Radalla tuli vastaan huumaava hajujälki, joka vei koiran keskittymiskyvyn tyystin. Peli oli sillä kertaa menetetty. Nyt otetaan pieni aikalisä ja uusi yritys syksymmällä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainahan ei kaikki voi mennä niinkuin elokuvissa;) Nyytissähän on potentiaalia kuten enossaankin tarvittaessa vaikka ja mihin. Joskus muuten pieni tauko tekee terää ja kaikki osaset loksahtavat paikoilleen. Onnea uuten yritykseen, onnistutte varmasti!

      Poista
    2. Kiitos! Koirat ovat lystikkäitä otuksia siinä mielessä, että omistajan elämä pysyy mielenkiintoisena. Joskus tulee nappisuoritus, joskus ei...

      Poista
    3. Hih...lystikästähän tämä on aina. Koskaan ei tosiaan tiedä mitä päivä tuo tullessaan. Omat koirani ovat ehkä opettaneet minulle parhaiten sen, että vaikka kuinka ottaisin kaiken huomioon ja suunnittelisin, niin loppupeleissä voi olla että asiat kulkee ihan omalla tavallaan...suunnitella voi ja pitääkin, mutta pitää myös osata antautua ja eläytyä tilanteeseen. Tätä sanotaan varmaan elämäksi=)

      Poista
  4. Voi Nyyti minkä teit! Niin tarkkoina kuulolla siinä, hienoa! :)
    Olen aina superiloinen, kun kuulen ja näen iloisia ja onnellisia koiria työn tai harrastusten touhussa, ja veikkaanpa, että kasvattaja taas kerran suunnilleen leijuu. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näppärä likka tuo Nyyti, isänsä tytär ja äiteensä kanssa, ja tottakai, kasvattaja täällä on riemusta ja ilosta hihkunut, vaikkei itse ole asian hyväksi tainnut tehdä muuta kuin kannustaa ja onnitella, mutta onhan sekin tietysti tärkeetä=)

      Poista