lauantai 9. maaliskuuta 2013

Kolmiviikkoiset Zetat!

Ja pennut kasvaa ja kehittyy...korvatkin ovat käytössä, kuulevat ja reagoivat ääniin. Haparoivia ensiaskelia otetaan, hoikemmat pennut käyttävät jalkojaan paremmin. Kynnet on taasen tänään leikattu ja tänään olisi tarkoituksena haistella/maistella ja tutustua kiinteään ravintoon ensi kertaa. Nemi jakselee oikein hyvin ja hoitelee pentujaan mainiosti. Pari kuvaa palleroista & Nepparista.

Nemi & z-pentue 3vko

zetat 3 vko

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Pennut kasvavat ihan silmissä. Nemi alkaa näyttää aika pieneltä pentujen valloittaessa nisät. Muutama pentu näyttää varsin hyvin syöneeltä :D, eli maitoa näyttää tulevan erinomaisesti. Milloinkas pennut aloittavat kiinteän ruoan maistelun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovin pulleita ovat eräät=) No, tekstiin olin jo kirjoitellut että tänään syödään ja itse asiassa n. 15 minuuttia sitten maistelivat kiinteetä ruokaa ekaa kertaa. Jokainen pennuista lipoi lautaselta jo pikkuisen annoksen, tästä se lähtee...

   Poista
 2. Miten ihmeessä noilla mahoilla voi päästä liikkeelle säädyllisessä ajassa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kyllä ne siitä lähtee, pienemmillä mahoilla varustellut menevät kovempaa kuin isomahaiset=)ja mahat tasoittuvat, jalkoihin tulee voimat jne. yhdensortin kilpavarustelua tämäkin=)

   Poista
 3. Katoin kanssa, että pari pullukkaa on siellä :D
  Noh, terveellistä juomaa saanut. Ainakin ihan riittämiin ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole pieni pulleus pennulle pahasta! Kun vauhti kasvaa kaikkoaa pulleuskin pikkuhiljaa, tai sitten ei=)

   Poista