keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Raportti!

Raportti kennelneuvojan käynnistä meillä tänään...

Hade rådgivning från Finska Kennelklubben i dag...hundarna har det bra, kryss i rutan E betyder samma som på utställning; excellent! utmärkt!

10 kommenttia:

 1. Aivan mahtavaa! Olen kennelneuvojan kanssa samaa mieltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia! Olen iloinen ja onnellinen=) ilman raporttejakin yritän olla sitä samaa=)

   Poista
 2. Pelkkää erinomaista, ei lainkaan yllättävää! ;)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Maikki!
   Tämäkin oli taas uusi kokemus, kaikkien kokemusten joukossa=)

   Poista
 4. Olisin ollut tosi hämmästynyt, jos rukseja olisi muuallakin kuin eturivissä! :) Tuntuu varmasti tosi hyvältä!

  Ilmoitetaanko tarkastuksesta etukäteen vai tuleeko se ns. yllätyksenä ja pyytämättä? En yhtään epäile, etteikö tulos olisi ollut sama ilmoitetaan tai ei, kiinnostaa vaan tietää.

  Olen usein ajatellut, että mikähän johdatus siinäkin oli, että juuri sillä siunaamalla hetkellä, kun minä olin löytänyt rodun ja aloin etsiä pentua, oli Suomenmaassa vapaana yksi ainoa ja se oli Jaana sinulla. Ja että vielä sainkin sen - tosin hirveitten kolmannen asteen kuulustelujen jälkeen. :D Kasvatustyötäsi seuranneena en voi muuta kuin olla kiitollinen siitä, että niin kävi.

  VastaaPoista
 5. Jep, loistavaltahan tämä tuntuu.
  No, tilasinpa tarkastuksen ihan itse. Ja ihan normaalioloissahan täällä aina, oli arki tai pyhä...kyllä uskon että tarkastukset täytyy aina ilmoittaa etukäteen, paitsi jos virkavallan kanssa tullaan jotain pelastamaan...

  Eikös sitä sanota että ihan kaikella on jokin tarkoitus? Minä olen monesti ajatellut ja huomannut, että vaikkei asiat menneet Strömsön mallin mukaan, niin silläkin oli jokin syvällisempi tarkoitus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Grattis till ett jättefint resultat!!! Men det var nog väntat så fint som du har det ordnat för dina hundar och så välskötta som dom är. Vi ser fram emot en Vuolasvirtakaka i nåt skede:))
   H Tarja och Denice

   Poista
  2. Tack tack...jag rodnar ju riktigt, hih!
   Ja, hoppas det blir...ansökan skall vara inne senast i april. Väntar ännu att vissa resultat skulle synnas i avelsdatan...och räknar på nytt, många gånger!

   Poista