tiistai 2. lokakuuta 2012

Uusia tuttavuuksia!

Aamulla x-pennut tapasivat isänemänemänsä; Leonberget,z Q Af Bäckan "Qiran"Iltapäivällä pennut tapasivat Töllin, Tyran, Wernan & Götan...Tölli oli varsin tohkeissaan pennuista, kuin myös Werna. Göta ja Tyra pysyttelivät enimmäkseen pentujen ulottumattomissa terassilla...
Pennut ovat myös viime päivinä tavanneet paljon uusia ihmisiä. Ovat rohkeita ja reippaita pentuja, kuten kuuluukin! Ja Tölli näyttää "nauttivan" opetustehtävistään, se liikkuu ylväästi; hitaasti ja harkitusti ja selkeästi kertoo pennuille asiansa!

6 kommenttia:

 1. Tölillä on selvästi virka pentujen opettajana. Se on opastanut jo useaa pentuetta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, taitava Tölli! Ja nartut vaan sivusta seuraa ja katselee...tosin Werna oli kovin utelias ja innokas, se täytynee varmaan laskea nuoruuden piikkiin!

   Poista
 2. Lastentarhanopettaja Tölli! Se on hyvä, etteivät vain tädit hääri pentujen kanssa, vaan ne saavat myös miehenmallia pienestä pitäen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tölli välillä muuten hössöttää, mutta pentujen kanssa sillä on oma tärkeä opettajanroolinsa, se on vallan mainio!
   Tänään aamulla vanha Paavo-pappakin oli aika muikeana...pentuja piti saada haistella ja ihmetellä ja pysäytellä tassuvoimin...

   Poista
 3. Palaan uudelleen ja uudelleen katsomaan varsinkin tuota viimeistä kuvaa. Kamera on räpsähtänyt juuri oikealla hetkellä, kuva kertoo hienosti sen tyynen ja päättäväisen, täysin ilman agressiota olevan hetken, jolloin aikuinen koira sanoo pennulle, että nyt riittää. Olen nähnyt Oton suorittavan saman operaation kolme kertaa. Se oli yksi hujaus vaan, kun korvissa ja hännässä roikkuva pentu oli selällään Oton jalkojen välissä, sitten tiukka muutaman sekunnin tuijotus ja johan tokeni pentu riekkumasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin tekee Töllikin, se on jotenkin hienoa katsoa...tyynen rauhallinen ja päättäväinen ojennus ja that's it!

   Hienoa on mielestäni myös nähdä pennuissa näitä alistumiseleitä, eli kun tulevat kutsusta luokseni, madaltavat kroppansa, korvia vedetään taaksepäin ja häntä heiluu alhaalla kannettuna.

   Poista